LJUBAVNA AFERA TRESE NEMAČKU: Trener Bajerna se zaljubio u novinarku, pa ostavio ženu! Redakcija kaznila SIMPATIČNU Nemicu!
Foto: EPA/Rondald Wittek, Printscreen/Youtube, Shutterstock

kao u holivudu

LJUBAVNA AFERA TRESE NEMAČKU: Trener Bajerna se zaljubio u novinarku, pa ostavio ženu! Redakcija kaznila SIMPATIČNU Nemicu!

Fudbal -

Perpsektivni stručnjak odveo devojku na Ibicu

Julijan Nagelsman, trener fudbalera Bajerna, se zaljubio do ušiju. Toliko da je ostavio suprugu i dvoje dece. Razlog da najperpsektivniji nemački stručnjak izgubi glavu je simpatična novinarka Lena Vurcenberger.

Julijan Nagelsman
foto: EPA

U sredu je u Nemačkoj na mnogim votsap grupama kružila fotografija na kojoj su Julijan Nagelsman (34) i Vurcenbergerova (30) zajedno na odmoru. Sunčaju se i maze na jahti, na Ibici. To je bilo sasvim dovoljno za nemačke medije, a Julijan i Lena su postali glavna tema u toj zemlji.

Naime, Lena Vurcenberger je novinarka koja je za list "Bild" pratila dešavanja u Bajernu. Tako se i upoznala sa Nagelsmanom, a vrlo brzo se između njih desila romansa. Skrivali su svoju vezu od janosti, međutim od srede za oboje, više ništa neće biti isto.

Lena Vurcenberg
foto: Printskrin/Jutjub

Ova ljubavna afera je kako pišu nemački mediji dobrano potresla Bajern, tako da je uprava kluba sazvala sastanak po hitnom postupku, jer se na negativni publicitet ne gleda sa blagonaklonošću u klubu iz Minhena. Stvar je više nego ozbiljna za Bajern, pišu nemački mediji. Reagovala je i redakcija lista i portala "Bild" pa je zaljubljenu Lenu ekspresno premestila sa sektora.

Julijan Nagelsman
foto: EPA

Julijan Nagelsman se nedavno razveo od supruge Verene, koja je bila njegova ljubav iz tinejdžerskih dana. Venčali su se 2018. godine i imaju dvoje male dece. Nagelsman nije želeo da priča o svom privatnom životu za medije, samo je poručio da je slobodan čovek.

Lena Vurcenberg
foto: Printskrin/Jutjub

Lena Vurcenberger nije želela takođe da komentariše vezu sa trenerom Bajerna. Svoje profile na društvenim mrežama drži zaključane, tako da im nije lako pristupiti, sem ako niste prijatelj sa njom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track