BRUTALNA TUČA SRPSKIH FUDBALERA! Prijović i Tošić u ŽESTOKOM KLINČU pred 100 svedoka na beogradskom splavu VELIKA SRAMOTA
Foto: EPA str, Dado Đilas

bruka

BRUTALNA TUČA SRPSKIH FUDBALERA! Prijović i Tošić u ŽESTOKOM KLINČU pred 100 svedoka na beogradskom splavu VELIKA SRAMOTA

Fudbal -

Skandal potresa fudbalsku Srbiju

Fudbaler Aleksandar Prijović i fudbalski menadžer Duško Tošić potukli su se na jednom splavu u Beogradu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Veliki incident se dogodio sinoć oko 1 sat posle ponoći na poznatom novobeogradskom splavu pred više od sto svedoka.

Prijović je našim saznanjima najpre vređao Tošića, nakon toga je nasrnuo na njega, a posle pesničenja menadžer je otišao sa splava.

- Prijović je ljut na Tošića jer mu je ovaj navodno "izbušio" jedan jak transfer pre određenog vremena. Tada mu je i rekao da će ga prebiti kada ga vidi. E, ovo je bio taj momenta kada su se sreli. Prijović očito nije zaboravio na taj detalj i čim je video Tošića krenuo je ka njemu - navodi naš izvor upućen u sukob srpskih fudbalera.

Aleksandar Prijović, Duško Tošić
foto: EPA str, Ana Paunković

Ogroman broj ljudi, među kojima je bilo i dosta fudbalera, bio je u potpunoj neverici zbog scene kojoj su prisustvovali.

Duško Tošić je nekadašnji proslavljeni fudbaler, a danas uspešan menadžer. On ima izuzetno jake veze u Turskoj gde je odveo nekoliko vrhunskih fudbalera.

Duško Tošić
foto: Profimedia

Sa druge strane, Aleksandar Prijović i dalje je aktivan fudbaler. Trenutno je član Vestern junajteda iz Australije.

Obojica fudbalera bili su i članovi reprezentacije Srbije.

Aleksandar Prijović
foto: Profimedia

Kurir je kontaktirao aktere ovog incidenta, ali oni još uvek nisu odgovorili na pozive i poruke.

Kurir sport / Lj. S. / M. B.

Bonus video:

02:38

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track