STOLICA ZADOVOLJAN UPRKOS PORAZU:Najvažnije je da su svi zdravi završili utakmicu
Foto: Starsport

PRIPREME

STOLICA ZADOVOLJAN UPRKOS PORAZU:Najvažnije je da su svi zdravi završili utakmicu

Fudbal -

Trener Partizana Ilija Stolica bio je zadovoljan nakon meča protiv Fenerbahčea uprkos minimalnom porazu crno-belih

"Pre svega, moramo da budemo zadovoljni da smo završili utakmicu, ja se nadam, da su svi zdravi. Videli ste sa koliko smo problema odradili ove pripreme, imali smo opet samo šest igrača koji su mogli da uđu kao zamenu. Tako da je to prvi i glavni utisak da su zdravi svi".

Govorio je o Fenerbahčeu.

"Jak, veliki protivnik. Mislim da su ovo utakmice iz kojih možemo da dobijemo veliku korist, i ono što iskustvo govori je da će nas upravo ovakvi protivnici čekati u nekim završnim fazama i grupnim takmičenjima".

Tribine su bile, naročito turskih navijača.

"Izuzetan ambijent. Videli ste pune tribine, dosta navijača Fenera, iz tog ugla sam zadovoljan kako su igrači odgovorili na neke zadatke. Naravno, protivnik je bio taj koji je u nekim situacijama diktirao neke stvari, koje možemo i moramo, i popravićemo. Tako da sve u svemu kad se sumira, mislim da je jako korisna provera sa dosta dobrih stvari. Šteta što je jedna greška presudila u ovom trenutku, međutim zadovoljan sam" rekao je Stolica pa rezimirao celokupne pripreme:

" Mislim da kada se sve sagleda, pripreme, način na koji smo ih odradili, sa brojem igrača s kojim smo ih odradili, moram da budem zadovoljan", zaključio je Ilija Stolica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track