ZENIT (NI)JE ZAGREJAN ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA: Evo šta je Strahinja Eraković rekao Rusima u vezi sa transferom u Sankt Peterburg
Foto: www.crvenazvezdafk.com

igre i igrice

ZENIT (NI)JE ZAGREJAN ZA ZVEZDINOG ŠTOPERA: Evo šta je Strahinja Eraković rekao Rusima u vezi sa transferom u Sankt Peterburg

Fudbal -

Direktor šampiona Rusije dao izjavu u kojoj kaže da ne želi da oslabi svog partnera

Strahinja Eraković i Zenit, saga koja traje već više nedelja. Ako je verovati onome što pričaju generalni direktor ruskog kluba i mladi fudbaler od transfera nadarenog štopera Crvene zvezde u Rusiju nema ništa.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nezvanično, Crvena zvezda i Zenit vodili su prethodnih dana pregovore oko Strahinje Erakovića. Pominjale su se brojke od 10.000.000 do 12.000.000 evra, plus procenti. Međutim, posle prijateljske utakmice dva kluba u Sočiju, čini se da od posla nema ništa. Ili su obe strane rešile da zamajavaju javnost.

Aleksandar Medvedev
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ruski novinari pitali su generalnog direktora Zenita Aleksandra Medvedeva vezano za transfer Strahinje Erakovića u klub iz Sankt Peterburga. Njegova izjava bila je iznenađujuća.

- Ko je Eraković? Ne volim da komentarišem neproverene glasine. Imamo igrače na poziciji desnog centralnog beka. Što se tiče pozicije levog centralnog defanzivca, rešeni smo da nađemo zamenu za Rakickog. Koliko znam, pomenutom igraču Crvene zvezde jača strana je desna noga. Kao deo partnerstva između Zenita i Zvezde, ne bi bilo dobro oslabiti partnera - preneo je reči direktora šampiona Rusije portal RB Sport.

Strahinja Eraković
foto: Ana Paunković

Sam Strahinja Eraković bio je na meti ruskih novinara posle utakmice dva kluba u Sočiju, koja je završena trijumfom Zenita rezlutatom 2:1.

- Iskreno, nisam čuo ništa o mogućem prelasku u Zenit. U Rusiji se igra dobar fudbal, a Sankt Peterburg ima odličan klub. Ali, ja sam i dalje fudbaler Crvene zvezde - citira Erakovića ruski kanal Match TV.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track