MARKOVIĆ UZEO BROJ BIBARSU NATHU: Partizan zvanično predstavio veliko pojačanje, CRNO-BELI SIN se treći put vratio u Humsku
Foto: www.partizan.rs

četiri godine

MARKOVIĆ UZEO BROJ BIBARSU NATHU: Partizan zvanično predstavio veliko pojačanje, CRNO-BELI SIN se treći put vratio u Humsku

Fudbal -

Nadam se da ćemo u narednoj godini uzeti ono što nam pripada, poručio je mladi defanzivac

Partizan je danas predstavio Svetozara Markovića, tačnije ozvaničio njegov povratak u Humsku. I to treći put u karijeri, iako ima samo 22 godine.

Svetozar Marković
foto: Starsport

Zanimljivo, Svetozar Marković će u novoj sezoni nositi crno-beli dres sa brojem šest, koji je prethodnih sezona nosio iskusni Bibars Natho. Vremešni Izraelac će poneti "desetku", iako je razmišljao da izabere broj 66, koji je imao u CSKA iz Moskve i Rubinu, a i jedno vreme u reprezentaciji.

Bibars Natho
foto: Starsport

Svetozar Marković se posle neuspele epizode u Olimpijakosu u koji je otišao u leto 2019. za 2.500.000 evra treći put vratio u matični klub. Potpisao je četvorogodišnji klub sa Partizanom i biće veliko pojačanje za ekipu trenera Ilije Stolice.

- Ne bih voleo da pričam mnogo o budućnosti, niti da obećavam, Samo mogu da kažem da ću dati sve od sebe za moj klub i da ću “govoriti” na terenu - rekao je Svetozar Markovići dodao:

- Pratio sam sve mečeve tima u proteklom periodu, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Bili smo na korak od osvajanja šampionske titule, ali smio nalažost pred kraj izgubili trku i jako mi je žao zbog toga. Kako zbog igrača, ljudi u klubu, tako i navijača, no, nadam se da ćemo u narednoj godini imato više sreće i uzeti ono što nam pripada!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track