KAKVA BI TO TRANSFER BOMBA BILA Španski AS: Ronaldov menadžer razgovarao sa predsednikom Barse!
Foto: Profimedia

TRANSFER NA POMOLU

KAKVA BI TO TRANSFER BOMBA BILA Španski AS: Ronaldov menadžer razgovarao sa predsednikom Barse!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo pregovara o transferu u Barselonu, tvrde španski mediji.

Napadač Mančester Junajteda zatražio je od uprave kluba da mu dozvole transfer ukoliko dobije primamljivu ponudu, a prema pisanju "Asa" nije isključeno da se iskusni fudbaler vrati u Španiju.

Ronaldo se nije pojavio na pripremama kluba sa "Old traforda" za narednu sezonu, a kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da je njegov agent Žorž Mendeš doputovao u Barselonu gde se sastao sa prvim čovekom katalonskog kluba Đoanom Laportom.

Kristijano Ronaldo
foto: AP

"Razgovarali su o igračima kao što su Ruben Neves, Rafael Leao i Bernardo Silva, ali i o Ronaldu. Laporta je prošle godine pitao Mendeša da li bi Ronaldo prešao u Barselonu, ali ga je teška finansijska situacija u klubu onemogućila da ozbiljno pristupi pregovorima", navodi španski list.

"As" ističe da je Barseloni i dalje prioritet angažovanje napadača Bajerna Roberta Levandovskog, ali bi voleli da dovedu i Ronalda, koji je nekada igrao za Real.

"Niko ne može da demantuje da je Ronaldo bio tema razgovora Mendeša i Laporte. U narednim danima biće poznato da li je do dogovora došlo", tvrdi "As".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track