ZVALI SU GA "UBICA GOLMANA" Proslavljeni fudbaler ŠOKIRAO: Orgijanje? Bilo je i toga... Radite svašta, koristite privilegije...
Foto: Profimedia

ISPOVEST

ZVALI SU GA "UBICA GOLMANA" Proslavljeni fudbaler ŠOKIRAO: Orgijanje? Bilo je i toga... Radite svašta, koristite privilegije...

Fudbal -

Legendarni argentinski fudbaler Ernan Krespo u svojoj ispovesti šokirao je javnost.

Proslavljeni Argentinac tokom karijere je igrao za River, Parmu, Lacio, Inter, Čelsi Milan, a od fudbala se oprostio pre deset godina. Zvali su ga "ubica golmana" dok je igrao u Seriji A - za 13 godina upisao je 341 utakmicu i postigao 154 gola.

Svoju popularnost je maksimalno iskoristio kada je zavođenje dama bilo u pitanju, a kako prenosi "Mirror" - bilo je tu svega!

Ernan Krespo
foto: Profimedia

"Orgijanje? Bilo je toga...Malo je teško za objašanjavanje. Bilo je sve više i više žena. Debitovao sam sa 18 godina, a svoju ženu sam upoznao sa 27. Do tada nikad neku devojku nisam odveo kući", rekao je Krespo i dodao:

"Tada sam bio sam, poznat, mlad, fudbaler. Radite svašta, pokušavate da iskoristite određene privilegije."

Ernan Krespo
foto: AP

"Radio sam jedno, sada radim drugo. Jesam li propustio nešto uraditi? Nisam. Sa TV prenosima stigao je novac, a fudbaleri su postali slavni, bilo je para, žena ... Ali danas kako vidim neki fudbaleri samo o tome razmišljaju", rekao je Krespo koji od 27 godine zna za samo jednu ženu - Alesiu Rosi, koju je odveo pred oltar.

"Sa svim sam prestao kad sam upoznao svoju ženu. Danas mi to ništa ne nedostaje i srećan sam zbog onog što imam sa svojom porodicom", zaključio je Krespo.

Ernan Krespo
foto: AP

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track