PRVO SE RASTAO OD ŠAKIRE, A SADA IMA JOŠ VEĆI PROBLEM Đerar Pike prolazi kroz najteži period u životu! Sastavilo ga sa svih strana
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

NA MUKAMA

PRVO SE RASTAO OD ŠAKIRE, A SADA IMA JOŠ VEĆI PROBLEM Đerar Pike prolazi kroz najteži period u životu! Sastavilo ga sa svih strana

Fudbal -

Fudbaler Barselone Đerar Pike prolazi kroz najteži period u svom životu.

Kao što je poznato, pre nekoliko sedmica Pike i Šakira su potvrdili da nisu više u ljubavnoj vezi, odnosno da su raskinuli posle 12 godina veze. Iz veze su ostala dva sina, a sada traje borba za starateljstvo nad njima. Šakira želi da ih odvede u Majami, a Pike da ostanu u Barseloni.

Međutim, to nije jedini problem s kojim se Pike susreo. On je počeo ove sedmice s Barselonom pripreme za novu sezonu, ali ga ni tamo nisu dočekale baš lepe vesti. Naime, trener Ćavi Ernandez je objasnio Pikeu da neće biti u prvom planu u novoj sezoni i da će najverovatnije biti rezervna opcija.

Pored problema u klubu Pike ima problema i što se tiče biznisa. Španska policija istražuje slučaj saradnje Pikeove firma i La Lige oko odluke da se španski Superkup igra u Saudijskoj Arabiji, te se istražuje da li je Pike nelegalno dobio više novca od očekivanog.

Sve u svemu za Pikea je ovo sigurno najteži period u životu i sve mu se nekako "sastalo" u svega nekoliko sedmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track