OVA LEPOTICA JE PRVA INTERVJUISALA LUKU JOVIĆA: Znate je, bilo joj je neugodno, kad se Brazilac OBLIZIVAO gledajući joj u DEKOLTE
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Twitter

srbin je bio džentlmen

OVA LEPOTICA JE PRVA INTERVJUISALA LUKU JOVIĆA: Znate je, bilo joj je neugodno, kad se Brazilac OBLIZIVAO gledajući joj u DEKOLTE

Fudbal -

Portparolka Fjorentine Rosela Petriljo razgovarala je sa srpskim napadačem po dolasku u Firencu

Luka Jović stigao je u Fjorentinu i izazvao pravi delirijum među navijačima. Portparolka kluba, lepa i izazovna Rosela Petriljo imala je čast da prva uzme izjavu novom napadaču "viole".

Luka Jović, Rosela Petriljo
foto: Printskrin/Jutjub

Luka Jović posle odrađenih lekarskih pregleda bio je krajnje opušten u razgovoru. Sa osmehom na licu kazao je na engleskom jeziku da je zadovoljan što je stigao u Firencu.

- Srećan sam što sam ovde! Ponosan sam što sam postao deo ovog tima. Nadam se da ćemo zajedno imati uspeha u budućnosti - rekao je Luka Jović, a potom se na italijanskom jeziku obratio navijačima:

Luka Jović, Rosela Petriljo
foto: Printskrin/Jutjub

- Forza Viola! (Napred Ljubičasti)

Luka Jović došao je kao slobodan igrač u Fjorentinu sa kojom treba da potpiše dvogodišnji ugovor. Pristao je na duplo manju godišnju platu od one koju je imao u Madridu, tako da će sada inkasirati 2.500.000 evra. Zanimljivo, ta primanja davaće Real iz Madrida. Tek ako na leto 2024. godine Jović odluči da ostane u Firenci, klub će morati da mu plaća 5.000.000 evra godišnje.

Rosela Petriljo široj javnosti postala je poznata u februaru ove godine. Naime, tada je Italijanka javnosti predstavila novo pojačanje kluba Artura Kabrala, a on se toliko zagledao u nju i njen dekolte, da se pred kamerama oblizivao i prilično neprimereno ponašao, što nije moglo da prođe nezapaženo.

Za razliku od Brazilca, Luka Jović se ponašao pristojno, kao pravi džentlmen kada je davao intervju lepoj Roseli.

Rosela Petriljo je po profesiji novinarka, govori italijanski i engleski jezik. Ima 25 godina i jedno je od najlepših TV lica u Italiji. U Fjorentini je počela da radi prošlog leta, kada je u klub stigla sa lokalne TV stanice RTV 38.

Veliki je navijač kluba, a zahvaljujući njenim idejama Fjorentina je za manje od godinu dana napravila veliki proboj u medijskom poslovanju, pa su svi u klubu zadovoljni njenim radom i profesionalnošću.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track