OTAC SVIH DEBILA, GOLOGUZO SMEĆE... Hrvati ga žestoko vređaju! Odavno su ga se ODREKLI, a sada ga RAZAPINJU zbog Đokovića
Foto: EPA Paulo Novais

NA UDARU

OTAC SVIH DEBILA, GOLOGUZO SMEĆE... Hrvati ga žestoko vređaju! Odavno su ga se ODREKLI, a sada ga RAZAPINJU zbog Đokovića

Fudbal -

Otkako je podržao Novaka Đokovića na početku 2021. godine, Dejan Lovren ima probleme sa medijima i navijačima u Hrvatskoj

Kada su počeli sukobi u Ukrajini, defanzivac se našao na udaru javnosti zbog odluke da ne napusti Zenit iako je FIFA dozvolila fudbalerima da odlaze iz ruskih i ukrajinskih klubova, a dodatno je razbesneo svoje sunarodnike kada je odlučio da i u sledećoj sezoni ostane fudbaler ekipe iz Sant Peterburga.

Toliko je sve daleko da su se čitaoci jednog hrvatskog sajta na pitanje da li za fudbalere koji su ostali u Rusiji ima mesta u nacionalnom timu, masovno izjasnili da ne žele da vide Lovrena i ostale u dresu reprezentacije.

Ovog puta Hrvati koji prate sportske vesti otišli su korak dalje i u velikom broju komentarišu vest da je Lovren čestitao Đokoviću osvajanje Vimbldona.

"Svaka čast Nole! 21. Grend slem. U srcu Londona, neka si im objasnio", poručio je Lovren preko društvene mreže Instagram.

"Šta i kome je on tačno objasnio. Lovren nepismeni konj koji eto zagovara antivakserska stajališta i u Đ*ki vidi gurua spasitelja", napisao je jedan čitalac.

"Jel Lovren prirodno glupi ili trenira?", upitao je drugi.

Dejan Lovren
foto: EPA/Paul Ellis

Drugi su takođe odlučili da uvredama počaste nekadašnjeg fudbalera Liverpula.

"Lovren je gologuzo smeće koje igra za fašiste, a šupalj je ko zub u odbrani", "Debile ne treba tražiti, sami se jave. Lovren je majka svih debila, ili otac, svejedno", samo su neki od komentara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track