LIVERPUL VERUJE U SRBINA, DEFANZIVAC SA PRVIM TIMOM: Jirgen Klop ne sumnja u momka od 17 godina, poveo ga na TAJLAND
Foto: Profimedia

velika čast

LIVERPUL VERUJE U SRBINA, DEFANZIVAC SA PRVIM TIMOM: Jirgen Klop ne sumnja u momka od 17 godina, poveo ga na TAJLAND

Fudbal -

Mladi fudbaler na pripremama u Bangkoku

Jirgen Klop, trener fudbalera Liverpula, veruje u mladog i talentovanog Srbina Stefana Bajčetića. Jedan od najdarovitijih igrača Crvenih pošao je sa prvim timom na pripreme na Tajland.

Stefan Bajčetić
foto: Profimedia

Tim sa Enfilda tradicionalno godinama unazad odlazi na pripreme u Aziju, a na Tajlandu imaju veliku bazu navijača. Uzgred, dobro i zarade, jer im je sve plaćeno.

Stefan Bajčetić stigao je u novembru 2021. godine u Liverpul iz Selte Vigo. Igra na pozicijama štopera i zadnjeg veznog, standarni je član Liverpulovog tima U17, a odigrao je i veliki broj utakmici za mladu ekipu Crvenih U23. Stefan Bajčetić, sin je Srđana Bajčetića nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Jirgen Klop
foto: EPA

Pored Stefana Bajčetića, Jirgen Klop poveo je još dvojicu talentovanih fudbalera na Tajlad - Toma Hila i Bobija Klarka. Mladi Srbin rođen je u Španiji, a pored srpskog poseduje i španski pasoš. Dosad je igrao za mlađe kategorije Španije.

Biće ovo veliko iskustvo za Stefana Bajčetića pošto će učiti od trenera Jirgena Klopa, a radiće i sticaće iskustvo uz Virdžila Van Dajka, Žoela Matipa, Džordana Hendersona, Mohameda Salaha...

Liverpul će na turneji po Aziji odigrati dve utakmice. Sutra protiv Mančester junajteda u Bangkoku, a onda u Singapuru 15. jula protiv Kristal palasa. Potom sledi povratak u Evropu, gde će 21. jula odmeriti snage sa Lajpcigom u Nemačkoj, a onda 27. jula protiv Salcburga u Austriji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track