POTVRĐENO PISANJE KURIRA, PARTIZAN POTPISAO BELIĆA: Momak koji je igrao u Engleskoj i Grčkoj ZVANIČNO u crno-belom
Foto: www.partizan.rs

pojačanje

POTVRĐENO PISANJE KURIRA, PARTIZAN POTPISAO BELIĆA: Momak koji je igrao u Engleskoj i Grčkoj ZVANIČNO u crno-belom

Fudbal -

Mladi vezni fudbaler potpisao ugovor na četiri godine

FK Partizan je doveo još jedno pojačanje na poziciji veznog igrača. Reč je o Kristijanu Beliću (21), rođenom u Belgiji, koji je u periodu od 2016. do 2019. igrao za Vest Hem junajted.

Kristijan Belić
foto: www.partizan.rs

Kristijan Belić igrao je još i za OFK Beograd, Olimpijakos i Čukarički, a upisao je i utakmice U17, U18, U19 i U21 nacionalne selekcije Srbije. Sa crno-belima je potpisao ugovor na četiri godine.

- Osećam se super! Nakon prvih kontakata između kluba i mojih menadžera, brzo se sve izdešavalo - rekao je Kristijan Belić i otkrio svoju povezanost sa Partizanom:

- Pratio sam Partizan prošle sezone, a posebno pošto nam je Sale bio trener. Mada bih pratio Partizan i da nije on bio trener. Poznajem Svetu i Terzu (Svetozar Marković i Nikola Terzić p.a.), ali nadam se da će me svi prihvatiti dobro.

Velika želja mu je da zaigra protiv Crvene zvezde.

- Derbi, iščekujem naravno! Šta drugo nego najveću utakmica u Srbiji koju neki igrač može da odigra. A posebno mi je drago što ću ga igrati u dresu Partizana, ako Bog da.

Imao je i poruku za navijače Partizana.

- Sebe bih opisao kao agresivnog igrača, koji uvek daje sve od sebe, 100 odsto na terenu i van njega, i to je ono što mogu da očekuju od mene. Spreman sam, prošao sam pripreme, tako da očekujem od sebe da bude veoma spreman. Nadam se da će navijači biti uz nas ove sezone i bodriti nas - poručio je Belić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track