ZVEZDIN KANGVA ZABLISTAO NA STARTU SUPERLIGE: Navijači su me oduševili, potrudićemo se da bude još više golova
Foto: www.crvenazvezdafk.com

lep početak

ZVEZDIN KANGVA ZABLISTAO NA STARTU SUPERLIGE: Navijači su me oduševili, potrudićemo se da bude još više golova

Fudbal -

Momak iz Zambije sumirao utiske posle utakmice protiv Radničkog (4:0)

Fudbaler koji je Crvenu zvezdu pojačao u letnjem prelaznom roku Kings Kangva je već na startu prvenstva pokazao da će mnogo značiti šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

Kings Kangva
foto: www.crvenazvezdafk.com

Vezni igrač iz Zambije je na utakmici 1. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša (4:0) uspeo da se upiše u listu strelaca, a posle debitantskog pogotka nije krio zadovoljstvo, ali je i istakao da navijači od njega tek mogu da očekuju dobra izdanja.

- Odličan početak za mene. Odradili smo fenomenalne pripreme, vredno trenirali i izuzetno mi je drago što se rezultat našeg napornog rada vidi već na početku šampionata. Brzo sam se uklopio u ekipu, odlično se razumem sa saigračima, a gol koji sam postigao verujem da je samo jedan u nizu. Imao sam još nekoliko dobrih prilika, što mi mnogo znači zbog samopouzdanja. Očekuje nas mnogo izazova u narednom perodu, uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, polako podižemo formu i bićemo spremni za sve što nas očekuje – istakao je Kangva.

Kings Kangva
foto: www.crvenazvezdafk.com

Govorio je momak rođen 1999. godine i o navijačima Crvene zvezde, koji su u velikom broju ispunili tribine stadiona „Rajko Mitić“ na prvom prvenstvenom meču u novoj sezoni.

- Oduševljen sam navijačima, imao sam priliku da pogledam snimke i vidim kako izgleda kada je Marakana puna. Bili su fenomenalni tokom čitave utakmice protiv Radničkog iz Niša, voleo bih da ih bude više i da zajedno ostvarujemo ciljeve. Očekujemo u subotu ispunjenije tribine i još bolju našu realizaciju, potrudićemo se da postignemo i na sledećem meču veliki broj golova u kojima će uživati svi zvezdaši – zaključio je Kangva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track