TOTI JE VEĆI ŠVALER OD PIKEA! DUŽE BIO U ROMI NEGO U BRAKU Nije se ni razveo a već viđen u kući nove devojke! EVO KO JE ONA! VIDEO
Foto: Instagram

Sapunica

TOTI JE VEĆI ŠVALER OD PIKEA! DUŽE BIO U ROMI NEGO U BRAKU Nije se ni razveo a već viđen u kući nove devojke! EVO KO JE ONA! VIDEO

Fudbal -

Legenda Rome i italijanskog fudbala Frančesko Toti razvodi se od supruge Ilarije Blazi posle skoro dve decenije braka.

Par je to saopštio u ponedeljak.

Veza između legendarnog fudbalera i poznate tv voditelke je duži period bila u krizi, da bi konačno stigla potvrda onog o čemu se špekuliše. Kuća u kojoj su do sada živeli će pripasti Blazi, dok će troje dece Kristijan, Šanel i Izabel nastaviti da žive s majkom.

S druge strane legendarni kapiten Rome neće biti sam jer je njegovo srce već zarobljeno. Italijanska štampa je puna detalja o njegovoj novoj devojci koja se zove Noemi Boki. Tako je magazin Chi objavio priču da je Toti bio u domu nove devojke dok je još uvek bio u braku sa Ilari. Dolazio bi na parking i ulazio u kuću, dok bi Noemi svoju ćerku slala da spava negde drugo.

Toti i Noemi su se dugo vremena krili u javnosti, tako su i na nekim utakmicama Rome bili zajedno, tačnije delilo ih je svega nekoliko redova na stadionu Olimpiko kao što je to bio slučaj 5. februra.

Inače, Noemi ima dvoje dece, diplomirala je ekonomiju, voli padel, muziku i da puno putuje. Ono što je interesantno je to da jako liči na bivšu ženu čuvenog fudbalera.

Takođe se špekuliše da i Ilari nije verna Totiju pošto je navodno "izgubila pamet" zbog mlađeg dečka, a sve je eskaliralo kada je bivši član Azura pročitao poruke od voditelke na njenom mobilnom.

Frančesko Toti je živa legenda Rome. "Princ Rima" je u Romi proveo celu karijeru, od 1992. do 2017. godine. Odigrao je 619 utakmica i postigao 250 golova. Odbio je mnoge pozive i ponude da pređe u druge klubove

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track