RIŠAIRO ODLAZI IZ ZVEZDE, PEŠIĆ I MILUNOVIĆ NA PRAGU MARAKANE: Radno u Crvenoj zvezdi, operativci sklapaju transfere
Foto: www.crvenazvezdafk.com

veliko spremanje

RIŠAIRO ODLAZI IZ ZVEZDE, PEŠIĆ I MILUNOVIĆ NA PRAGU MARAKANE: Radno u Crvenoj zvezdi, operativci sklapaju transfere

Fudbal -

Sve se vrti oko Turske

Radno je u Ljutice Bogdana ovih dana. Operativci Crvene zvezde rade na transferima fudbalera.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Posle Kristijana Pičinija i Aksela Bakajoka, odrešene ruke dobio je i Rišairo Živković. Holanđanin ima ponudu poljske Legije, ali se još razmišlja. U igri je i nekoliko klubova iz Turske, kojima je Rišairo predložen od strane menadžera. Živkoviću se ne ide iz Beograda, ima lepu platu, a i ne brine baš mnogo što trener Dejan Stanković nije zadovoljan njegovim igrama i zalaganjem na terenu.

Aleksandar Pešić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Aleksandar Pešić je pred vratima Marakane. Imao je razgovor sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem stegli su ruku jedan drugome, međutim da bi transfer bio realizovan potrebno je da aminovanje stigne od Karagumruka, njegovog kluba. Turci baš nisu raspoloženi da tek tako izgube sjajnog napadača, zatežu sa sastancima, domunđavaju se oko obeštećenja, koje neće biti malo, jer popularni Šiljo ima važeći ugovor. Pominje se suma od 1.000.000 evra, mada se u Zvezdi trude da je obore.

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Blizu povratka je i Nemanja Milunović. Iskusni defanzivac bi trebalo na Marakanu da se vrati kao slobodan igrač, jer njegova Alanja ne stoji baš najbolje finansijski ove sezone. Klub želi da se reši igrača sa velikim ugovorima, a Milunović je jedan od takvih, zato mu i nude slobodu. S obzirom na situaciju sa popularnim Đedom, sasvim je izvesno da će Marakanu napustiti Strahinja Eraković i da bi ponuda oz Francuske vredna 9.000.000 evra, o kojoj je Kurir pisao, mogla da bude uskoro aktivirana.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track