RIKARDO JE DAO REČ PARTIZANU, SIGURNO OSTAJE U HUMSKOJ: Ivica Iliev otkriva za Kurir kako je postignut dogovor sa napadačem
Foto: www.partizan.rs

nema više strahovanja

RIKARDO JE DAO REČ PARTIZANU, SIGURNO OSTAJE U HUMSKOJ: Ivica Iliev otkriva za Kurir kako je postignut dogovor sa napadačem

Fudbal -

Crno-beli ulaze u sezonu bez pritiska, iskusni napadač neće menjati sredinu

Rikardo Gomez, najbolji fudbaler Partizana u protekloj sezoni, zanimljiv je mnogim klubovima iz Evrope i sveta.

Rikardo Gomeš
foto: Starsport

Čelnici crno-belih bili su pod velikim pritiskom kako da zadrže sjajnog napadača, a Ivica Iliev otkriva Kuriru kako je uspeo da postigne dogovor sa momkom sa Zelenoretskih ostrva koji ima ugovor do juna 2024. godine.

- Rikardo ne razmišlja o bilo čemu, sem o Partizanu! To je zatvorena priča! Nije bilo lako prethodnih nedelja, ali seli smo sa njim za sto i dogovorili se. Rikardo je dao reč da ostaje u Partizanu i da ne razmišlja o odlasku - priča Ivica Iliev za naš portal i nastavlja:

Ivica Iliev
foto: Starsport

- Momak je imao fantastičnu sezonu, pa je i normalno što je tražen. Rikardo zna dobro koliko znači Partizanu, zato smo srećni što je odlučio da ostane. On sebe vidi kao lidera u klubu i iskreno se nadam da će tako ne samo u ovoj, već i u narednim sezonama.

Mihajlo Petković
foto: www.partizan.rs

Partizan je danas završio i veliki posao sa talentovanim Mihajlom Petkovićem.

- Bez preterivanja mogu da kažem da je Mihajlo Petković najveći biser srpskog fudbala. Zabetonarali smo priču sa njim. Ponosan sam na taj posao koji je overen do 2026. godine. To je pokazatelj kako se odgovorno radi u klubu, da ne dođemo u situaciju u kojoj smo bili pre sedam ili osam godina... Svi se dobro sećaju da Partizan tada bio u situaciji da se ne pita, niti da odlučuje o daljoj sudbini svojih igrača. Ujedno, mi smo i nagradili mladog Petkovića, jer je pokazao potencijal i kvalitet - zaključio je Ivica Iliev.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track