MILAN BORJAN PRODAVAO KARTE ZVEZDAŠIMA: Kapiten Crvene zvezde se družio sa navijačima i obradovao vlasnike sezonskih ulaznica
Foto: www.crvenazvezdafk.com

sjajna akcija

MILAN BORJAN PRODAVAO KARTE ZVEZDAŠIMA: Kapiten Crvene zvezde se družio sa navijačima i obradovao vlasnike sezonskih ulaznica

Fudbal -

Simpatizeri kluba, mladi i stari, uživali u druženju sa golmanom

Sjajno druženje za sve zvezdaše priredio je kapiten Milan Borjan koji je prodavao sezonske karte u Servisu za članstvo, kao i fotografisao se sa svima koji su redovno uz Crvenu zvezdu na stadionu “Rajko Mitić”.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Odlična atmosfera vladala je u prostorija Servisa za članstvo Marakane u četvrtak u popodnevnim časovima kada je kapiten Crvene zvezde - Milan Borjan obradovao sve one koji su rešili da ove sezone svaki vikend budu na najvećem sportskom igralištu u našoj zemlji, kao i redovno prate svaki meč izabranika Dejana Stankovića.

Iskusni čuvar mreže, predvodnik svih uspeha u najnovijoj istoriji kluba je prodavao sezonske ulaznice svim zvezdašima, a nakon toga se fotografisao i delio autograme najmlađim Delijama. Pored navijača, koji to redovno ističu, Borjan je naglasio da je biti deo Zvezdine porodice stvar kućnog vaspitanja.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

U Crvenoj zvezdi ističu:

"Navikli smo svi na pune tribine Marakane, a ove sezone koja je veoma značajna neophodna je podrška našeg 12. igrača. Mobilizacija u vidu sezonskih karata je preko potrebna. Verujemo da će svi navijači prepoznati taj momenat, nabaviti sezonsku ulaznicu za novu sezonu i biti deo novih uspeha najtofejnijeg kluba."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track