DRUGO KOLO SUPERLIGE SRBIJE: Partizan u Nišu, Zvezda dočekuje Kolubaru
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

DRUGO KOLO SUPERLIGE SRBIJE: Partizan u Nišu, Zvezda dočekuje Kolubaru

Fudbal -

Utakmicama drugog kola danas se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije - Partizan će gostovati niškom Radničkom, dok će Crvena zvezda u subotu dočekati Kolubaru.

Fudbaleri Partizana će danas, posle ubedljive pobede protiv Javora na startu šampionata, gostovati Radničkom u Nišu koji je novu sezonu počeo ubedljivim porazom od Crvene zvezde.

FK Partizan
foto: Starsport©

Početak meča na Čairu zakazan je za 20.00, a u isto vreme počeće i utakmice Novog Pazara i Čukaričkog, odnosno Spartaka i Radnika.

Novi Pazar je u prvom kolu izgubio od Voždovca, ali će i u drugom kolu imati težak zadatak pošto će Čukarički probati da se iskupi za početni poraz od TSC-a.

Spartak i Radnik drugo kolo dočekuju u različitom raspoloženju. Subotičani su iz Lučana odneli bod, dok je Radnik na svom terenu poražen od ekipe Mladosti GAT.

Sutra su na programu tri utakmice i sve tri, takođe, počinju od 20.00.

Fudbaleri Crvene zvezde će posle 4:0 protiv Nišlija pokušati da upišu još jednu pobedu na svom terenu, ovog puta protiv Kolubare koja je na startu nove sezone odigrala nerešeno sa Radničkim 1923.

Crvena zvezda, FK Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Novosadski derbi između Mladosti i Vojvodine obe ekipe dočekuju sa tri osvojena boda, dok će TSC posle sigurnog starta dočekati povratnika u Super ligu, ekipu Javora.

Poslednja dva meča ove runde takmičenja na programu su u nedelju. Prvo će Radnički 1923 od 17.30 ugostiti lučansku Mladost, dok će od 20.00 Napredak dočekati Voždovac.

Danas:

Novi Pazar - Čukarički (20.00)

Radnički Niš - Partizan (20.00)

Spartak - Radnik (20.00)

Subota:

Crvena zvezda - Kolubara (20.00)

Mladost GAT - Vojvodina (20.00)

TSC - Javor (20.00)

Nedelja:

Radnički 1923 - Mladost (17.30)

Napredak - Voždovac (20.00)

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track