LALATOVIĆU, NE VRAĆAJ SE U BANJALUKU! Navijači Borca ogorčeni: ISPALI smo OD KLUBA koji se zove kao AUTO-PUT!
Foto: FK Borac

velika blamaža

LALATOVIĆU, NE VRAĆAJ SE U BANJALUKU! Navijači Borca ogorčeni: ISPALI smo OD KLUBA koji se zove kao AUTO-PUT!

Fudbal -

Na društvenim mrežama se pojavio i komentar, da je jedan fudbaler ekipe B36 žurio na posao jer je trebalo da radi u trećoj smeni!

Kontroverzni trener Nenad Lalatović doživeo je na početku trenerskog angažmana u banjalučkom Borcu veliku blamažu, posle skandaloznog ispadanja na evropskoj sceni od Farana!

Neverovatno ispadanje iz Evrope, posle poraza na penale od ekipe B36 u kvalifikacijama za Ligu konferencija, izazvao je ogroman gnev među najvatrenijim navijačima Borca, popularnim "lešinarima", ali i uopšte u celoj Banjaluci!

Borac je na krajnji sever Evrope, na Farska Ostrva, otputovao sa komforna dva gola prednosti ostvarena u prvom meču u Modriči sedam dana ranije - 2:0. Farani su do prednosti stigli posle 35 minuta, ali su u finišu prvog dela ostali bez isključenog Jakobsena pa je delovalo da će košmar gostiju biti samo privremen.

Dva penala skrivljena za 12 minuta uz crveni karton Gajića lansirali su B36 ka spektakularnoj senzaciji, da bi Tatar golom u 75. minutu izborio produžetke za uspavane Banjalučane - 3:1. Nije bilo promena do penal serije u kojoj je više sreće imao domaćin.

- Ne vraćajte se u Banjaluku. Ovaj igrač domaćina žuri u treću smenu, ljudi pa mi smo izgubili od kluba koji se zove kao auto-put - samo su neki od komentara navijača Borca na društvenim mrežama po završetku mučne utakmice u Toršavnu.

Bilo je i mnogo uvreda na račun uprave, igrača, a najčešće je meta bio trener Lalatović. Novom šefu struke Borca se najviše zamera dovođenje "gomile" igrača iz kragujevačkog Radničkog, sa kojim je jedva izborio opstanak. Nema sumnje da su pred Lalatovićem teški dani u Borcu, a njegovoj misiji kao da se već nazire kraj, iako je tek počeo da radi u novoj sredini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track