JE L' SRAMOTA BITI SRBIN? UEFA PONIŽAVA SVE ŠTO JE SRPSKO: Brutalno kažnjavaju nas i naše prijatelje, dok se Albanci IŽIVLJAVAJU!
Foto: Profimedia, Facebook, Starsport©

DVOSTRUKI ARŠINI

JE L' SRAMOTA BITI SRBIN? UEFA PONIŽAVA SVE ŠTO JE SRPSKO: Brutalno kažnjavaju nas i naše prijatelje, dok se Albanci IŽIVLJAVAJU!

Fudbal -

Evropska kuća fudbala je potpuno raskrinkana jer primenjuje dvojake aršine, u zavisnosti od toga ko napravi "prekršaj"

Skandaloznim odlukama UEFA nema kraja! Suludo kažnjavanje Srbije zbog skandiranja "Kosovo je Srbija" predstavlja samo nastavak terora koji proživljavamo od evropske kuće fudbala. I nisu samo Srbi na meti nego i svako ko nas podrži.

Počelo je sve s pretnjama slovačkom klubu Slovan da će biti brutalno kažnjeni ako pomenu Srbiju na utakmici s timom iz Prištine u jednom od evrokupova.

Navijači Slovana inače su poznati po tome što često pružaju podršku celovitosti Srbije. Čelnici kluba iz Bratislave molili su navijače da slučajno ništa ne skandiraju, jer su dobili ozbiljne pretnje iz UEFA... A kada ne uspeju da spreče da se čuje "Kosovo je Srbija", počinju da surovo kažnjavaju.

Kako kažnjava UEFA?

Rumunija zatvaranje tribine, prazan stadion, paprena novčana kazna

Grčka zatvaranje tribine, žestoka novčana kazna

Srbija zatvaranje tribine, prazan stadion, paprena novčana kazna

tzv. država Kosovo bez ozbiljnijih kazni, ponekad simbolično novčano

Rumuni su najbolji primer. Prvi put im je zatvoren deo tribina, a drugi put su dobili katanac na celom stadionu. Naravno, novčane globe se podrazumevaju.

Grci su zasad "samo" prošli sa zatvaranjem dela tribina uz udarac po džepu. To je jedna strana medalje. A da vidimo kako prolaze kod UEFA zastave UČK, skandiranje "Kosovo je Albanija", vređanje Srba i ostale brojne gadosti koje smo npr. čuli na meču Švedska - tzv. država Kosovo u Stokholmu. Imate pravo jednom da pogađate da li je ova lažna država kažnjena zatvaranjem stadiona, većom novčanom kaznom ili bilo čim sličnim.

Slovan
foto: Fejbuk

Čestitamo, pogodili ste. Naravno da nisu ozbiljno kažnjeni, ali ne isključujemo mogućnost da ih je UEFA pomilovala po ramenima jer su oni njena najmlađa članica. Pa, mezimče da se čuva i pazi. A to što je od mezimčeta nastala neartikulisana zver, ma, ko mari za to.

Pretnje klubu koji voli Srbiju

Slovan iz Bratislave bio je u centru pažnje prošle sezone zbog dramatičnog obraćanja rukovodstva kluba navijačima.

Naime, oni su ih molili da ne pominju Srbiju na meču protiv jednog kosovskog tima, jer će u suprotnom pretrpeti ogromne posledice u vidu visoke novčane kazne i zatvaranja stadiona.

Skandiranje terorističkoj organizaciji

Apsolutno najveći mogući skandal na utakmicama pod pokroviteljstvom UEFA je skandiranje terorističkoj organizaciji UČK, koje nikada nije žestoko kažnjeno!

To se dešava gotovo na svakoj utakmici ove nepriznate države, a UEFA se pravi mrtva...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track