MITAR PO TREĆI PUT POSTAJE TATA, VIŠE NEMA DILEME: Njegova supruga Kristina pokazala trudnički stomačić! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

neka je sa srećom

MITAR PO TREĆI PUT POSTAJE TATA, VIŠE NEMA DILEME: Njegova supruga Kristina pokazala trudnički stomačić! (FOTO)

Fudbal -

Aleksandar Mitrović po treći put ćale

Krajem maja mediji su objavili da je supruga fudbalera Aleksndra Mitrovića Kristina trudna po treći put. Više nema dileme, srećni par će se po treći put ostvariti u ulozi oca i majke.

Aleksandar Mitrović, Kristina Mitrović
foto: Printscreen/Instagram

Kristina Mitrović pokazala je trudnički stomačić, prvi put. Očigledno joj trudnoća prija, jer su se ispod fotografije nizali komentari da divno izgleda, da je prelepa,kao i mnoge pohvale i čestitke na njen račun.

Aleksandar Mitrović i njegova supruga Kristina imaju šestogodišnjeg sina Luku i petogodišnju ćerkicu Nađu. Venčali su se prošle godine u Beogradu.

Kristina je ćerka poznatog srpskog trenera Aleksandra Janjića koji je vodio Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju... Ona je dve godine starija od svog muža.

Aleksandar Mitrović prošle sezone dao je pobedonosni gol za fudbalsku reprezentaciju Srbije protiv Portugala i tako direktno odveo Orlove na Svetsko prvenstvo u Kataru. Krajem sezone ušao je u istoriju fudbala u Engleskoj, pošto je oborio rekord po broju golova u Čempionšipu i sa 43 pogotka postavio novi izazov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track