ZASTRAŠUJUĆE! NAORUŽANI POLICAJCI "ISTRESLI" IGRAČA MILANA: Mislili su da je kriminalac, bili su grubi, nasadili su ga na auto...
Foto: Printscreen/Twitter

topli zec

ZASTRAŠUJUĆE! NAORUŽANI POLICAJCI "ISTRESLI" IGRAČA MILANA: Mislili su da je kriminalac, bili su grubi, nasadili su ga na auto...

Fudbal -

Francuz umalo da završi u "buvari"

Fudbaler Čelsija Tijemue Bakajoko prošao je "kroz toplog zeca" u Milanu, pošto ga je italijanska policija, posle nimalo nežnog pretresa, skoro odvela u pritvor.

Tijemue Bakajoko
foto: Printskrin/Tviter

Naoružani policajci dobili su dojavu da je jedan opasan kriminalac u njihovoj blizini. Međutim, tada dolazi do greške. Očigledno su pri munjevitoj akciji zamenili identitete. Njihova meta postao je Bakajoko, umesto kriminalca kojeg je trebalo da privedu.

Policajci nisu bili nimalo nežni, grubo su uhvatili Bakajoka, pribili ga uz automobil i počeli pretres. Bakajoko je pokušavao da nešto objasni, međutim proćelavi policajac i njegova koleginica nisu obraćali pažnju na to što on priča. Francuz se nije otimao i sarađivao je sa organima reda.

Tijemue Bakajoko
foto: Printskrin/Tviter

Tek dolaskom trećeg policajca na mesto intervencije menja se situacija. On je pogledao u Bakajoka i rekao kolegama da su pogrešili. Otkrio im je o kome se zapravo radi. Izraz lica kod proćelavog policajca koji je vršio pretres Francuza bio je "Skrivenu kameru". Nije verovao šta mu kolega govori.

Vidno šokiran, policajac je odmah pustio fudbalera, potom ga je potapšao po leđima, izgleda i da mu se izvinio i rekao da slobodno može da nastavi svojim putem.

Tijemue Bakajoko
foto: EPA

Tijemue Bakajoko (27) prošlu sezonu proveo je u Milanu, u koji je došao na pozajmicu iz Čelsija, posle sjajne godine u dresu Napolija. Vrlo je verovatno da neće ostati u Italiji, pošto je za njega interes pokazao Marselj koji ima nameru da ukoliko odigra dobro, otkupi njegov ugovor od Čelsija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track