ROJ OSA IZUJEDAO POZNATOG FUDBALERA: Napadač Liona završio u bolnici, presela mu poseta šumi i igranje PEJNTBOLA
Foto: Profimedia, Shutterstock

težak maler

ROJ OSA IZUJEDAO POZNATOG FUDBALERA: Napadač Liona završio u bolnici, presela mu poseta šumi i igranje PEJNTBOLA

Fudbal -

Aleksandar Lakazet završio je u bolnici, nakon što ga je izujedao roj osa tokom priprema u Holandiji. Novi fudbaler Liona u pauzi između napornih treninga otišao je sa još nekoliko saigrača na pejntbol, u obližnju šumu.

Aleksandar Lakazet
foto: EPA

Roj šumskih osa napao je Musu Dembelea i Aleksandra Lakazeta. Obojica su završili u obližnjoj ambulanti, s tim što je bivši centarfor Arsenala prošao gore, jer je imao nekoliko ujeda na glavi, pa su lekari konstatovali da mu je potreban nadzor i mirovanje. Njegov saigrač Dembele pojavio se na večernjem treningu, dok će Lakazet sigurno propustiti prijateljsku utakmicu protiv Fejenorda zakazanu za nedelju.

- Aleksandar mora na pauzu zbog uboda osa, ostaje da se vidi koliko će mu vremena biti potrebno za oporavak. Musa se brzo vratio na trening i biće na raspolaganju treneru. Lakazet, Korentin Toliso i Maksens Kakert neće biti deo tima u Roterdamu - naveo je izveštač lista "Ekip".

Aleksandar Lakazet (31) protekli pet sezona proveo je u Arsenalu koji je pojačao 2017. godine kada je u transferu vrednom 53.000.000 evra stigao u London iz Liona. Zanimljivo, za sve to vreme nijednom nije igrao Ligu šampiona, što mu je bio cilj kada je pojačavao "topdžije". Ovog leta vratio se u matični klub kao slobodan igrač, sa željom da se ekipa vrati u vrh prvenstva Francuske i bori za titulu.

Aleksandar Lakazet
foto: EPA

Aleksandar Lakazet bio je frustriran što sa Arsenalom nije igrao Ligu šampiona. Rekao je to javno u Engleskoj, pa mu je bivši igrač Aston Vile Gabrijel Agbonlahor poručio:

- Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može "vola da ubode". Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track