ODBIO PARTIZAN, JER VOLI ZVEZDU, A ONDA OTIŠAO U EMIRATE: Lazar Rosić ima novi klub, napustio je Portugal posle šest godina
Foto: Printskrin/Instagram

arapski svet

ODBIO PARTIZAN, JER VOLI ZVEZDU, A ONDA OTIŠAO U EMIRATE: Lazar Rosić ima novi klub, napustio je Portugal posle šest godina

Fudbal -

Lazar Rosić novi je fudbaler kluba Hor Fakan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Posle šest godina napustio je Portugal, a poslednji klub za koji je u toj zemlji igrao bio je Moreirense.

Lazar Rosić
foto: Printskrin/Instagram

Lazar Rosić (29) ovog leta dovođen je u vezu s Partizanom, međutim odbio je taj transfer izjavivši da je navijač Crvene zvezde.

- To se nikada neće dogoditi, ja sam navijač Crvene zvezde - rekao je Rosić za list "A Bola" pre mesec dana.

Visoki i snažni Kragujevčanin potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom iz Emirata, koji je prethodnu sezonu završio na desetom mestu prvenstva. U ekipi ima veliki broj portugalskih i brazilskih fudbalera, pa Lazar Rosić neće imati problem da se navikne na novu sredinu, jer odlično govori portugalski jezik.

Lazar Rosić karijeru je počeo u Radničkom iz Kragujevca, potom je branio boje niškog Radničkog, pa Vojvodine, da bi 2016. otišao u Bragu. Tri sezone je nosio dres tog kluba, a bio je i na pozajmici u Nasionalu. Tri poslednje sezone igrao je za Moreirense.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track