TOTALNI CIRKUS! DRES SRBIJE POVUČEN IZ PRODAJE: Šta se ovo više dešava!? Kupcima vraćen novac uz OVO OBRAZLOŽENJE
Foto: Printscreen

dres

TOTALNI CIRKUS! DRES SRBIJE POVUČEN IZ PRODAJE: Šta se ovo više dešava!? Kupcima vraćen novac uz OVO OBRAZLOŽENJE

Fudbal -

Neverovatne stvari se dešavaju u vezi s novi dresom fudbalske reprezentacije Srbije, u kojem bi igrači trebalo da zaigraju na Mundijalu u Kataru!

Tehnički sponzor "orlova" kompanija "Puma" zadužena je za izradu opreme, ali očigledno da je negde debelo zapelo, pošto se već drugi put dešava da odeća Srbije za Svetsko prvenstvo osvane na zvaničnom sajtu "Pume", a potom ekspresno biva povučena iz prodaje.

Najpre je na sajtu kompanije za nemačko tržište ponuđena majica za zagrevanje reprezentacije Srbije, ali je već sledećeg dana misteriozno nestala.

Sada je došlo do novog gafa. Na sajtu za američko tržište u prodaji se pojavio novi dres, baš onaj u kom bi naš tim trebalo da nastupi na utakmicama SP. Radi se o dizajnu sa zlatnim detaljima, novim grbom i stilizovanim krstovima. Dres se mogao naručiti po ceni od 90 dolara plus troškovi isporuke.

Dres Srbija
foto: Printscreen
Dres Srbija
foto: Printscreen

Jedan od navijača Srbije nije oklevao, pa je odmah naručio dres uplativši pomenutih 90 dolara, 30 dolara za poštarinu i 7,5 dolara takse. Međutim, ubrzo ga je sačekalo neprijatno iznenađenje, "Puma" mu je poslala poruku da otkazuju njegovu porudžbinu bez detaljnijeg obrazloženja osim standarnog kako proizvod više nije dostupan.

Izvinili su se i naglasili da naručiocu novac neće biti skinut s računa. Za utehu, častili su ga besplatnom dostavom za naredni artikal koji bude naručio.

Dres Srbija
foto: Printscreen

Novi dizajn dresa Srbije procurio je na društevnim mrežama pre nekoliko nedelja. Navijači su ga odmah dočekali "na nož", malo je reći da su bili razočarani.

Tvrdili su da liči na onaj reprezentacije Crne Gore, da je novi grb skandalozno loše odrađen, a nije im bio jasan ni natpis na leđima. Naime, reč "Srbija" napisana je latinicom, osim ćiriličnog slova "B". To bi trebalo da bude spoj modernog i tradicionalnog, ali očigledno se javnosti ova ideja nije dopala.

FSS traži novi dizajn?

Zasad nema nikakve reakcije iz Fudbalskog saveza Srbije, niko se ne oglašava na ovu temu.

Procurila je informacija da je neko iz FSS odobrio novi dizajn, da je "Puma" već ušla u proces proizvodnje, ali da je "probni balon" na društvenim mrežama prošao katastrofalno.

FSS sada želi da sanira štetu tako što traži drugo dizajnersko rešenje, a postoji mogućnost da čak u Kataru "orlovi" zaigraju u starim dresovima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track