GOL NA DEBIJU, ZA NAJLEPŠI POČETAK U ZVEZDI! MITROVIĆA PUKLE EMOCIJE: Katai mi je bio uzor kao klincu, a sad mi je asistirao!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prvenac

GOL NA DEBIJU, ZA NAJLEPŠI POČETAK U ZVEZDI! MITROVIĆA PUKLE EMOCIJE: Katai mi je bio uzor kao klincu, a sad mi je asistirao!

Fudbal -

Prvenac na debiju za Stefana Mitrovića, u pobedi Crvene zvezde nad Mladosti u Lučanima (2:1). Mladi fudbaler nije mogao da poželi bolji početak u voljenom dresu. Kada se tome doda da mu je asistirao njegov uzor iz detinjstva Aleksandar Katai, onda cela priča dobija na težini.

Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Talentovani krilni igrač Stefan Mitrović se na najbolji mogući način predstavio navijačima Crvene zvezde - pogotkom na prvoj utakmici, a zatim i trkom ka tribini gde su se nalazili najvatrenije pristalice kluba. Mitrović je debitovao ulaskom u igru na startu drugog poluvremena meča protiv Mladosti iz Lučana, a već je u 71. minutu utakmice zatresao mrežu protivnika.

- Emocije su neopisive. Hteo bih da se zahvalim Misteru na ukazanoj prilici da debitujem. Postigao sam gol i sigurno da nisam mogao ni da zamislim bolji debi u Crvenoj zvezdi. Kada sam ulazio u igru, Mister mi je rekao da igram kao što sam to radio u Nišu - opušteno, bez straha i sa slobodom - počeo je Mitrović.

Stefan Mitrović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Asistencija od uzora - Aleksandra Kataija.

- Sale mi je asistirao za gol. Neopisivo zaista, on mi je bio idol u Zvezdi, a sad možemo zajedno da igramo. Presrećan sam što mi je baš on asistirao za prvenac - emotivan je bio Stefan Mitrović koji je pogodak u Lučanima posvetio svojim roditeljima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track