STOLICA OSTAJE U PARTIZANU! Epilog "rata" crno-belih: Čelnici sastančili s trenerom, Iliev HOĆE SMENU, Vučelić PRESEKAO
Foto: Starsport

PREŽIVEO

STOLICA OSTAJE U PARTIZANU! Epilog "rata" crno-belih: Čelnici sastančili s trenerom, Iliev HOĆE SMENU, Vučelić PRESEKAO

Fudbal -

Ilija Stolica ostaje na klupi Partizana, barem još neko vreme, odlučeno je na sastanku čelnih ljudi crno-belih i trenera.

Delovalo je da je smena neizbežna nakon dva uzastopna kiksa na samom startu sezone i još uvek je je Stolica na tankom ledu, međutim, nakon sastanka čelnika kluba i trenera, doneta je odluka da za sada nema smena.

Niti će Stolica u ekspresnom roku završiti posao u Partizanu, niti će da se ispuni želja navijača koji su posebno glasno na utakmici protiv TSC-a izrazili nezadovoljstvo radom uprave.

Ilija Stolica
foto: Starsport©

Sportski direktor Ivica Iliev i sportski sektor žele smenu Stolice, ali predsednik kluba Milorad Vučelić smirio je situaciju, prenose beogradski mediji.

Ni Vučelić nije oduševljen radom Stolice, veruje da je pogrešio prilikom odabira trenera ovog leta, a upravo je on najviše "vukao" prema nekadašnjem selektoru mlade reprezentacije Srbije.

Stolici je pružena još jedna šansa, Vučelić je od nezadovoljnih zbog takvog razvoja situacije zatražio strpljenje i razumevanje, a trener će u Novom Pazaru 29. jula, potom i u kvalifikacijama za Ligu Evrope (prvi meč se igra 4. avgusta protiv Mitjilanda ili AEK Larnake) imati priliku da popravi utisak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track