POTRES U HUMSKOJ! IVICA ILIEV OTIŠAO IZ PARTIZANA! Sportski direktor zbog Ilije Stolice doneo radikalnu odluku!
Foto: Starsport

ŠOK

POTRES U HUMSKOJ! IVICA ILIEV OTIŠAO IZ PARTIZANA! Sportski direktor zbog Ilije Stolice doneo radikalnu odluku!

Fudbal -

Doskorašnji sportski direktor Partizana, Ivica Iliev, podneo je ostavku na toj funkciji zbog odluke rukovodstva da zadrži Iliju Stolicu.

Delovalo je da je privremeno smiren "požar" u Humskoj nakon dva kiksa u prva tri kola Mozzart bet Super lige Srbije.

Vodeći ljudi Partizana održali su sastanak sa trenerom Ilijom Stolicom na kojem je odlučeno da će on dobiti još jednu šansu.

Na tome je insistirao predsednik Milorad Vučelić, dok je protiv takve odluke bio upravo Iliev.

Ivica Iliev
foto: Starsport

Klub je saopštio da je Iliev podneo ostavku.

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora FK ”Partizan”. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u Klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - poručio je Iliev, a preneo sajt Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track