BORJAN SIJAO NA PROMOCIJI, PA POSTAVIO NOVI CILJ: Želim da sa Zvezdom dođem do polufinala Lige šampiona, ili Lige Evrope!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

ambicije i motivi

BORJAN SIJAO NA PROMOCIJI, PA POSTAVIO NOVI CILJ: Želim da sa Zvezdom dođem do polufinala Lige šampiona, ili Lige Evrope!

Fudbal -

Milan Borjan ostaje u Crvenoj zvezdi do juna 2026. godine, pošto je potpisao novi ugovor sa klubom. Kapiten i golman crveno-belih poručio je da mu ni posle pet godina na Marakani ne nedostaju ambicije.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Milan Borjan zvanično je parafirao ugovor na još četiri godine uživo, u programu Zvezdine klupske televizije. U društvu predsednika Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

- Velika čast je produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je jedna velika porodica, moja druga kuća. Čast mi je da mogu da budem još četiri godine ovde, a Bože zdravlja i posle toga. Imam još veću želju i ambiciju, ostvarimo još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultati, koeficijent, dve Lige šampiona, tri Lige Evrope - istakao je Borjan, a onda nastavio:

- To je zasluga celog kluba, svi zajedno smo doprineli tome. Zvezda raste iz dana u dan, vratili smo je tamo gde joj je mesto. Sada želimo neko polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope. Treba verovati u to, ja uvek verujem.

Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

U slučaju da ostane do kraja ugovora na stadionu "Rajko Mitić" Milan Borjan će stati u red sa mnogim legendama kluba. Dosad je upisao 231 utakmicu u dresu sa Zvezdinim grbom.

- Biti u takvom društvu je zaista neverovatno, nikada nisam ni pomislio da ću to nekad uraditi. Čast i privilegija, ovo je moja druga kuća, presrećan sam što mi svi u klubu tako veruju. Sad treba da idemo napred, osvajamo titule i igramo grupne faze evropskih takmičenja. Sve zavisi od zdravlja, nadam se da ću i posle ovog ugovora ostati u Crvenoj zvezdi - jasan je Borjan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track