BOMBA! OFK BEOGRAD SE VRAĆA U VRH SRPSKOG FUDBAL: Novi predsednik došao iz Amerike, sprema PREPOROD Romantičara!
Foto: OFK Beograd / Instagram

lepa vest

BOMBA! OFK BEOGRAD SE VRAĆA U VRH SRPSKOG FUDBAL: Novi predsednik došao iz Amerike, sprema PREPOROD Romantičara!

Fudbal -

OFK Beograd želi ekspresno da se vrati u elitni rang srpskog fudbala! A, sudeći prema promenama u klubu - to će se vrlo brzo i desiti.

Romantičari su dobili novog predsednika koji ima ogromne ambicije.

Prenosimo vam saopštenje sa sajta kluba:

- Nastavak odložene skupštinske sednice od 02. jula je bio uspešan. Za razliku od tada, kada nije bilo dovoljno delegata čime bi se ispunio kvorum, ovog puta se odazvao dovoljan broj članova Skupštine čime su kasnije donete odluke dobile legitimitet.

- Najvažnije odluke ove sednice su te da je prihvaćena ranije podneta ostavka dosadašnjeg predsednika, Saše Stevanovića, koji je podneo svoj izveštaj delegatima. Izveštaj je prihvaćen, a Stevanović je dobio zahvalnost od prisutnih na svom trudu i htenju da se Beograd vrati na mesto koje mu pripada.

- Zatim je jednoglasno prihvaćen predlog da se za novog predsednika UO OFK Beograd izabere privrednik i uspešan biznismen iz SAD i ljubitelj OFK Beograda, Dejan Vuksanović, nakon čega se on zahvalio prisutnima i preneo svoje ambiciozne planove i želje da se OFK Beograd što pre vrati na svoje pozicije koje je gradio decenijama.

- Dušan Petković, naš višegodišnji prvotimac i sin našeg legendarnog, Ilije Petkovića, ubuduće će biti sportski ditrektor umesto Miška Mirkovića.

- Novo rukovodstvo će biti formirano u najkraćem mogućem periodu jer je nova sezona na programu već za vikend 13/14. avgusta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track