RONALDO PRED VELIKIM POVRATKOM: Pregovori su u toku, Kristijano želi u klubu u kojem je pre 20 godina odigrao prvi meč u karijeri
Foto: EPA

SVUDA POĐI...

RONALDO PRED VELIKIM POVRATKOM: Pregovori su u toku, Kristijano želi u klubu u kojem je pre 20 godina odigrao prvi meč u karijeri

Fudbal -

Kristijano Ronaldo i njegov status tokom aktuelnog prelaznog roka i dalje su misterija za navijače.

Dovodio se jedan od najboljih fudbalera svih vremena u vezu sa nekoliko evropskih ekipa, ali nijedna od njih nije zapravo bila zainteresovana za dovođenje Portugalca.

On se nije pojavio na prozivci ekipe za novu sezonu zato što je izrazio želju da ode, ali još uvek i nije izvesno da će da napusti Mančester.

Poslednja u nizu informacija koja je stigla od medija sa ostrva je kontakt sa Sportingom iz Lisabona u kojem je 2002. godine započeo svoju karijeru pre nego što je 2003. godine prvi put stigao na Old Traford.

Jedan od razloga povratka među "zelene" bila bi činjenica da može da igra u Ligi šampiona, dok bi ostankom u Engleskoj igrao mečeve u Ligi Evrope.

Da je stvar ozbiljna, kako navodi Atletik, govori i to da je Ronaldov agent Žorž Mendeš već razgovarao sa ljudima iz Sportinga kako bi se pronašao model ka transferu.

Sve se to dešava nakon što je pre samo nekoliko nedelja demantovao prelazak u Sporting, a sada se pokajao...

Nije tajna da je Ronaldova majka Dolores Aveiro veliki navijač Sportinga i da je više puta govorila o njegovom povratku.

- Idem kod njega i ubediću ga da se vrati. Vratiću ga u klub - pričala je Dolores za TVI24.

Morao bi Ronaldo da pristane na drastično manju zaradu, ali sa druge strane, ispunio bi želju da igra elitno evropsko takmičenje.

Ujedno i pritisak majke, koja je više puta tvrdila da će da ga vrati na stadion "Žoao Alvalade".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track