LUČIĆ ZADUŽIO CRNO-BELU OPREMU: Zvezdin klinac je stigao, zamenio je boje i pokazao OSMEH!
Foto: www.fkcukaricki.com

pojačanje

LUČIĆ ZADUŽIO CRNO-BELU OPREMU: Zvezdin klinac je stigao, zamenio je boje i pokazao OSMEH!

Fudbal -

Vladimir Lučić (20) novi je fudbaler Čukaričkog. Kako je Kurir jutros najavio, mladi fudbaler je napustio Crvenu zvezdu i stigao na pozajmicu, na Banovo brdo.

Vladimir Lučić
foto: www.fkcukaricki.com

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević siguran je da je njegov klub napravio odličan aranžman sa Crvenom zvezdom, jer će na kraju sezonu "Brđani" moći da otkupe Vladimir Lučića, koji ima ugovor sa crveno-belima do juna 2025. godine.

- Lučića smo želeli još ranije, ali je tada bio pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, na pozajmici u IMT-u. Sada smo se dogovorili, na zadovoljstvo sve tri strane. Ujedno se zahvaljujemo Crvenoj zvezdi i agentima igrača Radetu Dunjiću i Igoru Ziheru. Lučić je došao na pozajmicu sa pravom otkupa. Smatram da je ovo dobar potez i za njega i za Čukarički. Ovaj momak ima kvalitet, sad to treba da dokazuje na terenu – kazao je Vladimir Matijašević i dodao:

- Moguće da će biti još pojačanja, nije isključeno. Sve u zavisnosti od igre pojedinaca.

Vladimir Lučić
foto: www.fkcukaricki.com

Vladimir Lučić istakao je zadovoljstvo što je došao na pozajmicu u Čukarički, u kojem će zadužiti dres sa brojem 40.

- Bio sam na jednim pripremama sa Čukaričkim, znam kako klub radi, ovde je sve vrlo ozbiljno, sa odličnom organizacijom. Drago mi je da sam ponovo na Banovom brdu, trudiću se da pokažem šta znam.

Vladimir Lučić
foto: www.fkcukaricki.com

Vladimir Lučića želeleo je nekoliko superligaša, Napredak, niški Radnički, Novi Pazar...

- Nije bilo mnogo dileme, kad smo se već odlučili za pozajmicu, Čukarički je bio najbolji izbor, ovo je pravi klub za mene. Hvala direktorima kluba, hvala i mojim agentima. Sada je najbitnije da se izborim za šansu i da igram. Konkurencija je velika, ali što je ona bolja, to ću i ja biti bolji. Gledao sam i utakmicu protiv Rasing uniona, dati nekoj ekipi u evropskim takmičenjima osam golova u dva meča jeste stvar za poštovanje. Drago mi je što ću biti deo ove ekipe – kazao je Lučić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track