RONALDU PUKAO FILM! ODAVNO NIJE BIO OVAKO BESAN: Kristijano se oglasio na jednoj navijačkoj stranici i poslao brutalnu poruku
Foto: AP

Nije mu po volji

RONALDU PUKAO FILM! ODAVNO NIJE BIO OVAKO BESAN: Kristijano se oglasio na jednoj navijačkoj stranici i poslao brutalnu poruku

Fudbal -

Nema dana a da Kristijana Ronalda ne presele u neki novi klub iz Mančester junajteda.

Kristijano, po novinskim natpisima, ne želi da ostane na "Old trafordu" pošto želi da igra Ligu šampiona. Redom su se pojavljivala imena Bajerna, Čelsija, Atletika iz Madrida, pa i Sportinga iz Lisabona.

Ronaldo se nije dugo oglašavao o ovom pitanju, ali izgleda da je dara prevršila meru, pa je odlučio da pošalje poruku. Portugalsi as je to uradio na jednoj od mnogobrojnih stranica svojih fanova na Instagramu.

Stranica "cristianoronaldoish" iz Indije je objavila da je Ronaldov menadžer Horhe Mendeš poručio čelnicima Junajteda da njegov klijent želi da odei, te da je čak intervenisao i Sir Aleks Ferguson u ime kluba, a konačan epilog je da klub neće prodati Ronalda ni po koju cenu.

Ronaldo je reagovao i odgovorio da je to laž.

"Nemoguće je ne pričati o meni jedan dan jer mediji onda ne bi zaradili novac. Znate da ne možete privući ljude ako ne lažete. Samo nastavite, jednog dana možda neka vest i bude tačna", napisao je Ronaldo.

Kristijano Ronaldo
foto: Printskrin

No, i ova Ronaldova poruka se može protumačiti na više načina pa ostaje da se u narednim danima i nedeljama razjasni cela situacija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track