VREME JE ZA PRVU POBEDU: Napredak u subotu dočekuje Javor iz Ivanjice
Foto: FK Napredak

Superliga Srbije

VREME JE ZA PRVU POBEDU: Napredak u subotu dočekuje Javor iz Ivanjice

Fudbal -

Napredak na svom stadionu dočekuje povratnika na superligašku scenu – ekipu Javor Matisa iz Ivanjice. Utakmica se igra u subotu od 21 čas.

U nove Čarapane upisao se mladi levi bek Vladimir Prijović sa statusom bonusa, ali i alternativa Vukajloviću, koji se sporo uklapa u novu sredinu. Cela Srbija je oduševljena novom video prezentacijom najnovije akvizicije, a marketing timu stižu mnogobrojne čestitke.

Stručni štab od Uprave traži pojačanja u napadu i to kvalitetnog špica, golgetera.

-Zadovoljan sam što nam je stigao još jedan “bonus” igrač i njegovim dolaskom otvorene su neke druge opcije u napadačkom delu tima. Naravno, znamo šta nam fali u napadačkom redu i radimo već dugo na tome i nadamo se da ćemo narednih dana angažovati jednog, ili dvojicu iskusnijih igrača na tim pozicijama, očekuje šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

O narednom rivalu kormilar Čarapanskog broda kaže:

-Veoma poštujem goste. Znam da tim iz Ivanjice već dugo igra na sličan način, tvrdo, nije ih lako probiti i dati im gol, a na suprotnoj strani prete kontrama, posebno iz prekida. Trener Bondžulić je poznat po tim detaljima, tako da ih izuzetno respektujem. Više puta sam rekao da je na nama da iz utakmice u utakmicu rastemo i da se iz tih boljih izdanja nadamo pobedi. Bez obzira na prethodni poraz protiv Čukaričkog, ekipe iz samog vrha srpskog fudbala, imamo još više vere. Ako se prethodni rezultati mogu nazvati krizom, a ne želim da ulazim u problematiku prethodnog prvenstva, jer pola ekipe je novo, ja sam nov, znamo da ni jedna kriza nije večna i sigurno je da ću sa saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve da u subotu pobedimo, jer ta pobeda bi promenila sve. Svesni smo, naravno, da neće biti lako, već da mora još jače da se zapne i dobro oznoji dres, obećava prvu povedu trener Dušan Đorđević.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track