PJUNIK ČUVA GLAVNE ADUTE ZA MEČ SA ZVEZDOM U BEOGRADU: Prvak Jermenije poražen kod kuće na startu domaćeg prvenstva!
Foto: Profimedia

liga šampiona

PJUNIK ČUVA GLAVNE ADUTE ZA MEČ SA ZVEZDOM U BEOGRADU: Prvak Jermenije poražen kod kuće na startu domaćeg prvenstva!

Fudbal -

Za razliku od Crvene zvezde, prvak Jermenije Pjunik nije imao dobru uvertiru pred prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji je na programu u sredu na "Marakani" od 20.45 časova. Pjunik je plasman u treće kolo izborio pobedom nad Didelanžom u Luksemburgu rezultatom 4:1, nakon poraza na svom terenu od 1:0.

Ovog vikenda startovao je i šampionat Jermenije, a u prvom kolu Pjunik je u subotu na svom terenu poražen od Ararata rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Hakobjan u 71. minutu meča.

Pjunik je nastupio u sastavu: Buhnev, Andre Mensalo, Ausi, Avanjan, Gareginjan, Gonzales, Mladenović, Nađarjan, Nenadović, Radeski, Varga.

Dakle, trojica srpskih internacionalaca, Nenadović, Mladenović i Varga su nastupili od prvog minuta, a u odnosu na meč u Luksemburgu startna postava Pjunika je kompletno promenjena, izuzev Nenadovića u napadu i Andrea Mensala na poziciji štopera, pa je jasno da jermenski šampion čuva svoje adute za meč protiv Crvene zvezde.

Na startu domaćeg prvenstva izostali su i golman Jurčenko, kao i Dašjan, Žuninjo, Davidjan, Nigerijac Otubandđo, Zambrano, Gajić, Kovalenko, Haratjunjan...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track