JA IDEM U PARTIZAN - JA SAM G*VNO, IZDAJNIK! Hrvatski fudbaler otkrio da je bio blizu dolaska u Humsku: Dobio sam 5.000 poruka!
Foto: Printscreen

neostvaren transfer

JA IDEM U PARTIZAN - JA SAM G*VNO, IZDAJNIK! Hrvatski fudbaler otkrio da je bio blizu dolaska u Humsku: Dobio sam 5.000 poruka!

Fudbal -

Hrvatski fudbaler Tonći Kukoč (31) otkrio je da je 2015. godine bio na pragu Partizana.

Iskusni levi bek koji je ponikao u Hajduku iz Splita bio je želja bivšeg trenera Partizana Zorana Milinkovića. Međutim, do transfera ipak nije došlo zbog turbulencija koje su nastale u Partizanu nakon bolne eliminacije od BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"To je bila istina. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković mislim (Zoran Milinković)... Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo", kaže Kokuč u popularnom podkastu "Inkubator".

Hrvatski fudbaler, koji je tada nastupao za CSKA iz Sofije, otkrio je da se podigla velika bura u javnosti kada je saopštio da ide na pregovore u Beograd.

"Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka 'izdajico' i slično... A ko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač - Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan - ja sam govno, izdajnik".

Kukoč je ispričao i kako je "pukla" priča sa Partizanom.

"Ja sam krenuo prema granici i ništa... Ovaj je dobio otkaz, a kad se dobije otkaz u Zvezdi u Partizanu, ode sve"..., poručio je Kukoč koji žali što nije obukao crno-beli dres.

Vređali ga u Mostaru

Transfer u Partizan je propao, pa je Kukoč karijeru nastavio u Livornu, nakon toga je kratko bio u Komu, a onda je usledio povratak na Balkan. Hrvatski fudbaler obukao je dres Zrinjskog iz Mostara.

"Igrao sam za Zrinjski protiv Željezničara i dođu pa viču "ubij ustašu". Jesi ti normalan, šta ja imam sa ustašama, pustim me da igram? Sport i nacionalnost treba da se maknu iz sporta. U svakom sportu sam imao Srbina i nikad nije bila problema".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track