IGRAJ ENGLEZE! Registruj se na meridianbet.rs, preuzmi bonus i pogodi ko ove sezone osvaja Premijer ligu!
Foto: promo

IGRAJ ENGLEZE! Registruj se na meridianbet.rs, preuzmi bonus i pogodi ko ove sezone osvaja Premijer ligu!

Fudbal -

Preuzmi sjajan bonus i igraj Engleze

Dugo smo čekali, ali čekanju je konačno došao kraj - Premijer liga nam se vraća! Kolevka fudbala je prethodnih dana već dala nekoliko zanimljivih mečeva iz nižih liga, ali ono pravo tek sledi!

Prelazni rok doneo nam je nekoliko zanimljivih transfera i jasno stavio do znanja - ove sezone nas čeka pravi spektakl u Engleskoj!

Timovi nisu sedeli skrštenih ruku tokom transfer perioda. Najskuplji pojedinačni transfer do sada je prelazak Darvina Nunjeza iz Benfike u Liverpul za 75 miliona evra. Liverpul je doveo samo još jednu pojačanje, Diaza iz Porta za 47 miliona.

Dva transfera, ukupno preko 100 miliona evra potrošenih da se pojača tim koji je već godinama u samom vrhu evropskog fudbala. Klopa i navijače Liverpula ništa osim titule neće zadovoljiti. Isto važi i za Mančester siti. Uspeli su da dovedu Erlinga Halanda, najtraženijeg mladog evropskog fudbalera, za “samo” 60 miliona evra.

Važno je napomenuti da se u Premijer ligu vratio i Kristijan Eriksen, a po svemu sudeći - u dresu "crvenih đavola" ćemo i ove sezone gledati Kristijana Ronalda. Bilo je zanimljivih transfera i unutar Premijer Lige, pa je tako Gabrijel Žezus prešao iz Sitija u Arsenal.

Dakle, golovi i spektakularni potezi su zagarantovani, a ono što daje dodatnu čar jeste što gotovo niko sa sigurnošću ne može predvideti ko će postati šampion jedne od najjačih liga na svetu!

To je ujedno i prilika za vas!

Sportska kladionica Meridian i portal "Kurir" rešili su da nagrade sve verne pratioce Premijer lige i čitaoce "Kurira" fantastičnim bonusom od 2.000 RSD!

Evo kratkog pojašnjenja: sve što treba da uradite jeste da se registruje na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete bonus od 1.000 RSD, a onda ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD - na vaš račun leže još 1.000 RSD!

Dakle, keš je vaš u samo nekoliko koraka!

Ali, ni to nije sve! Bukmejkeri kladionice Meridian su spremili posebnu poslasticu – već sada možeš da “tipuješ” ko će biti šampion, ali i ko će završiti poslednji na tabeli. U igri su i kvote za najboljeg strelca, a tu je i ponuda za one koji imaju nepogrešiv osećaj – Meridian je omogućio da pogodite ko ispada iz Premijer lige ove sezone.

Kompletan specijal za Engleze pogledaj na sajtu meridianbet.rs (unutar opcije “antepost”), a u nastavku izdvajamo kvote i favorite za osvajanje trofeja:

Premijer liga – pobednik prvenstva:

• Mančester siti 1.60

• Liverpul 3.30

• Totenhem 12.30

• Čelsi 15.40

Iskoristi fantastičnu priliku, preuzmi bonus za online klađenje i uživaj u najboljem fudbalu u Evropi.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track