NI INTER NI JUVENTUS, PA NI TOTENHEM! Nikola Milenković ne ide ni u jedan od ova tri kluba, evo gde nastavlja karijeru!
Foto: EPA

postignut dogovor

NI INTER NI JUVENTUS, PA NI TOTENHEM! Nikola Milenković ne ide ni u jedan od ova tri kluba, evo gde nastavlja karijeru!

Fudbal -

Mesecima unazad kruži pitanje u italijanskim medijima gde će fudbaler Fiorentine i reprezentativac Srbije Nikola Milenković nastaviti karijeru? Da li u Juventusu ili Interu, dok je Totenhem jedini izašao sa konkretnom ponudom da dovede srpskog defanzivca.

Vodeći italijanski sportski medij "Gazeta delo sport" tvrdi da je srpski reprezentativac spreman da potpiše produžetak saradnje sa timom iz Firence i na taj način da zatvori vrata milanskom i torinskom velikanu, koji je uz Totenhem, poslednjih dana bio favorit za njegov angažman. Međutim, posle Fiorentine, Dušan Vlahović i Nikola Milenković neće igrati zajedno u Juventusu, već će dvojica Srba ove sezone biti rivali na terenu.

Gazeta“ piše da čelnici Fiorentine nijednog momenta nisu imali pasivnu ulogu u „slučaju Milenković“. Iako su igraču i njegovom agentu Faljiju Ramadaniju dali usmenu garanciju da će pustiti mladog štopera ovog leta, uporedo su činili sve što su mogli da ga ubede kako je ostanak na „Artemio Frankiju“ najbolje rešenje za njega.

Reprezentativac Srbije i njegov agent, koji je ekskluzivna prava pregovora oko Milenkovića dao bivšem treneru partizana Ivanu Tomiću, bili su i te kako svesni da Fiorentina neće dugo čekati da joj neko ponudi dogovorenih 15 miliona evra za obeštećenje, a kako je vreme prolazilo razgovori dve strane o produžetku saradnje postajali su sve ozbiljniji i po svemu sudeći, dogovor o nastavku saradnje je postignut.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track