MITAR RAZBIO LIVERPUL PA DOBIO "ŠAMAR" OD KLOPA Scena o kojoj bruji Evropa: HIT reakcija slavnog Nemca na brutalnu partiju Srbina
Foto: Profimedia

URNEBESNO

MITAR RAZBIO LIVERPUL PA DOBIO "ŠAMAR" OD KLOPA Scena o kojoj bruji Evropa: HIT reakcija slavnog Nemca na brutalnu partiju Srbina

Fudbal -

Menadžer Liverpula Jirgen Klop na neobičan način čestitao je reprezentativcu Srbije Aleksandru Mitroviću na spektakularnoj partiji u remiju Fulama i Redsa na startu Premijer lige (2:2).

Napadač Fulama bio je nerešiva enigma za moćnu odbranu engleskog giganta. Postigao je dva gola na meču i bio najzaslužniji za podvih svog tima u prvom kolu engleskog šampionata.

Po završetku meča popularni Mitar dobio je i čestitku od nemačkog fudbalskog stručnjaka. Naime, Klop je prišao Srbinu, pružio mu ruku, a potom ga blago ošamario po levom obrazu.

Naravno, Klop nije želeo bilo kakav incident, samo je na duhovit način "kaznio" Mitra što je uništio njegov tim na Krejven kotidžu.

Mitrović je bio najbolji igrač utakmice. Postigao je dva gola, iznudio pena, dobio sedam od devet duela na zemlji, 11 od 14 vazdušnih duela i napravio dva uspešna driblinga.

Zbog svega što je uradio, dobio je naklon i jednog od najboljih trenera na planeti.

Kurur sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track