VANDA IMA NOVOG DEČKA! PRSATA LEPOTICA ZAVELA VELIKU FUDBALSKU ZVEZDU Razvod posle osam godina sa Maurom i TREĆI as kog je UPECALA
Foto: Pritnscreen

NOVI FUDBALER

VANDA IMA NOVOG DEČKA! PRSATA LEPOTICA ZAVELA VELIKU FUDBALSKU ZVEZDU Razvod posle osam godina sa Maurom i TREĆI as kog je UPECALA

Fudbal -

Društvene mreže ponovo su usijane zbog Argentinke sa zonosnim oblinama Vande Nare.

Naime, posle poznatih argentinskih fudbalera maksija Lopeza i maura Ikardija, s kojim je još uvek formalno u braku, Vanda je navodno pronašla "treću sreću" u ljubavi. U pitanju je takođe fudbaler, koji je naravno slavan i bogat!

Po najnovijim vestima, ako je verovati argentinskim medijima, Vanda i fudbaler Pari Sen Žermena su rešili da se razvedu, iako je ona objavila svežu sliku na Instagramu na kojoj se vidi verenički prsten na levoj ruci. Ipak, od pomirenja izgleda nema ništa.

Kako prenosi portal sportsport.ba jedan argentinski novinar je objavio kako je Vanda već u vezi sa fudbalerom koji igra u Evropi, jako je popularan i igrao je za razne argentinske klubove.

1 / 11 Foto: Pritnscreen/Instagram

Ova zanosna 35-godišnjakinja trenutno se nalazi u glavnom gradu Argentine Buenos Ajresu, a u navodnoj poruci upućenoj novinarki emisije "Los Anđeles de la Manana", sredinom ove nedelje, potvrdila je da je došla kako bi završila papire za razvod.

"Karmen, došla sam u Argentinu kako bih završila sve oko razvoda s Maurom. To trenutno organizujem. Ostala bih još nekoliko dana da ne organizujem sve oko razvoda. Ne mogu više i zatražila sam razvod", navodno je saopštila Vanda u glasovnoj poruci.

Vanda i Mauro Ikardi su u braku od 2014. godine. Ona iz braka sa Maurom ima dvoje dece, a iz prethodnog braka s Maksijem Lopezom ima još troje, tako da je i majka petoro dece.

Kurir sport / Sportsport.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track