LALE ŽELE NASTAVAK POBEDNIČKE SERIJE! Pomoćni trener Vojvodine: Cilj je da nastavimo niz i osvojimo tri boda
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

LALE ŽELE NASTAVAK POBEDNIČKE SERIJE! Pomoćni trener Vojvodine: Cilj je da nastavimo niz i osvojimo tri boda

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Miloš Bašić rekao je danas da je cilj njegove ekipe u predstojećem meču protiv Kolubare da nastavi sa dobrim partijama i da se u Novi Sad vrati sa nova tri boda.

"Očekivanja u klubu kao što je Vojvodina uvek su velika pa je tako i pred ovaj meč. Naš cilj je da nastavimo da pružamo dobre partije, da kontrolišemo igru i dominiramo na terenu", rekao je Bašić, prenosi klub.

Nakon dvonedeljne pauze, fudbaleri Vojvodine će u subotu gostovati Kolubari u utakmici šestog kola Super lige Srbije.

Posle četiri odigrane utakmice, Vojvodina je treća na tabeli sa deset bodova, dok je Kolubara na 11. poziciji sa pet osvojenih bodova.

"Znamo šta nas čeka u Lazarevcu, da je Kolubara neugodna i disciplinovana ekipa, koja je sastavljena od pojedinaca za specifičan način igre sa dobrim blokovima, organizovanom odbranom i efikasnom tranzicijom i izuzetnim prekidama", rekao je Bašić.

"Na sve to smo se i pripremali tokom protekle nedelje i verujem da ćemo bez obzira na te njihove kvalitete uspeti da nametnemo našu filozofiju i da se vratimo u Novi Sad sa tri boda", dodao je on.

Milan Rastavac
foto: Dado Đilas

Prvi trener novosadske ekipe Milan Rastavac će moći da računa na gotovo sve prvotimce, pošto su van stroja Vladimir Miletić i Uroš Nikolić koji se i dalje oporavlja od povrede.

"Miletić je bolestan, a Nikolić je počeo sa lakšim treninzima, očekujemo da će se on pridružiti ostatku ekipe tokom naredne nedelje. Svi ostali su spremni, ali imamo još jedan trening u petak pre utakmice, tako da moramo da sačekamo i nakon njega će šef stručnog štaba odlučiti ko će igrati", rekao je Bašić.

On je dodao da je ekipa iskoristila pauzu i odloženi meč sa Crvenom zvezdom u prošlom kolu da se što bolje pripremi za sve izazove koji predstoje.

"Iskoristili smo ove dve nedelje da se pripremimo za neke nove segmente igre, pogotovo za ovakve ekipe, koje žele malo više da se brane. Iskoristili smo i da podignemo nivo fizičkih sposobnosti, a igrači su usput imali i dovoljno vremena da se odmore za sve predstojeće izazove", zaključio je Bašić.

Utakmica Kolubara - Vojvodina na programu je u subotu u 19.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track