TRENER PARTIZANA NIJE IZAŠAO PRED SEDMU SILU! Strateg AEK-a blistao posle trijumfa u Humskoj: Evo šta je rekao za crno-bele
Foto: Starsport©

LIGA EVROPE

TRENER PARTIZANA NIJE IZAŠAO PRED SEDMU SILU! Strateg AEK-a blistao posle trijumfa u Humskoj: Evo šta je rekao za crno-bele

Fudbal -

Trener Partizana Ilija Stolica nije izašao pred predstavnike "sedme sile" posle bolnog poraza, ali jeste njegov kolega - strateg AEK iz Laranke koji je blistao od sreće.

Trener fudbalera AEK-a iz Larnake Hose Luis Oltra rekao je da je srećan zbog plasmana svog kluba u plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Veoma sam srećan, srećan sam zbog igrača, zbog kluba i navijača, ne samo zbog onih koji su bili ovde, već i zbog onih koji su iz Larnake i sa Kipra davali podršku. Imali smo jaku tešku utakmicu sa istorijski važnom ekipom... Imali smo dobru reakciju nakon prvog primljenog gola i nalazimo se u Ligi konferencija sigurno, ali naš je cilj Liga Evropa", rekao je Oltra na konferenciji za medije.

Fudbaleri Partizana i AEK-a odigrali su u Beogradu nerešeno 2:2, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

U prvom meču AEK je slavio na Kipru sa 2:1, i ukupnim rezultatom 4:3 se plasirao u plej-of za Ligu Evropa, dok će Partizan igrati plej-of za Ligu konferencija.

Španski trener je dodao da ekipa uprkos plasmanu u plej-of mora da poboljša svoju igru.

"Jako je bitno da budemo u startu i od prvog poluvremena dobri, zato što imamo te opcije, takve igrače... Namučili smo se, ne zato što je protivnik imao velike šanse, nego zato što smo bili pod pritiskom ukoliko protivnik da gol, da će meč ući u produžetke", rekao je Oltra.

AEK-u će rival u plej-ofu za Ligu Evropa biti ukrajinski Dnjepar. Utakmice se igraju 18. i 25. avgusta.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track