ILIEV NAJAVIO ODLAZAK VAN SRBIJE: Više se NEĆE VRAĆATI u Partizan!
Foto: Dragana Udovičić

nova avantura

ILIEV NAJAVIO ODLAZAK VAN SRBIJE: Više se NEĆE VRAĆATI u Partizan!

Fudbal -

Donedavni sportski direktor Partizana Ivica Iliev oglasio se prvi put posle odlaska iz Humske i saopštio da mu je cilj da radi van granica Srbije. On je pre dve sedmice napustio Partizan zbog neslaganja sa trenerom Ilijom Stolicom.

- Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije - kazao je Iliev u razgovoru za navijački portal TotoJuve.

Usledilo je pitanje novinara da li bi to „van Srbije“ mogla da bude Italija, gde je svojevremeno igrao (od 2004. do 2007. bio član Mesine i Đenove).

- Nikad se ne zna, igrao sam tri godine u Italiji, svašta može da se desi - ostao je zagonetan Iliev.

Jedna od tema razgovora bio je i Dušan Vlahović. Napadač Juventusa je ponikao u Partizanu, a u prvi tim je prebačen 2016. za vreme mandata Ilieva na čelu sportskog sektora.

- Ovo će biti Dušanova sezona. U prošloj je nailazio na poteškoće, ali je to prirodno u dresu vrhunskog kluba. Uprkos svemu, učinak za Juventus je bio pozitivan. Pokazao je i u Torinu da je igrač ogromnog kvaliteta, što je nadoveštavao od malena, kao veoma talentovan - rekao je Iliev.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track