KURIR PAPARACO! NOVI TRENER PARTIZANA SA BATOM MIRKOVIĆEM NA TERENU PROTIV VIDIĆA: Igrali PADEL, i dalje su u odličnoj formi!
Foto: Kurir, Printscreen/Youtube

HIT

KURIR PAPARACO! NOVI TRENER PARTIZANA SA BATOM MIRKOVIĆEM NA TERENU PROTIV VIDIĆA: Igrali PADEL, i dalje su u odličnoj formi!

Fudbal -

U sportskom selu u Beogradu, mnogi su bili zatečeni, kada su na terenu za padel (najbrže rastući svetski sport koji kombinuje tenis, skvoš i badminton), na betonskom terenu videli legendarnog srpskog fudbalera koji se proslavio u Mančester junajtedu Nemanju Vidića, koji je sa jednim prijateljem igrao protiv para iz Partizana koji su činili novi trener crno-belih Gordan Petrić i Zoran Bata Mirković.

Nemanja Vidić
foto: Kurir

Igra je bila veoma dinamična, sa dosta takmičarskog naboja, ali se iznad svega osećalo veliko prijateljstvo. Toliko je bilo naporno, da je Vidić u jednom trenutku morao da ode po osveženje. Petrić i Mirković su su pokazali da su u dobroj formi, a Kurir se zatekao u pravo vreme na prvom mestu, pa otuda i ekskluzivni paparaco sa ovog veoma zanimljivog meča u zanimljivom sportu!

Zoran Mirković, Gordan Petrić
foto: Starsport©

Gordan Petrić je u sezoni 2018-2019 je bio pomoćni trener Zoranu Mirkoviću u Partizanu. Petrić je obavljao i funkciju generalnog sekretara Partizana 2007-2008. godine, potom i potpredsednik kluba od 2008. do 2009.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track