ALEKSANDAR VUČIĆ VIDI ORLOVE U POLUFINALU MUNDIJALA: Predsednik Srbije obrazložio svoj optimizam
Foto: Printscreen/Prva TV, Beta Marko Metlas

Predviđa veliki uspeh

ALEKSANDAR VUČIĆ VIDI ORLOVE U POLUFINALU MUNDIJALA: Predsednik Srbije obrazložio svoj optimizam

Fudbal -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je da smatra da Srbija može i do polufinala na predstojećem Mundijalu u Kataru.

Vučić je, gostujući na TV Prva, izneo svoje mišljenje o šansama Piksijevih "orlova" u novembru i decembru na najvećoj fudbalskoj smotri, uz podsećanje da je uoči ključne utakmice za plasman na Mundijal u Portugaliji poručio fudbalerima da idu i da pobede.

"Ljudima je bilo čudno jer je to bio veliki rizik. Bilo je očekivano da izgubimo tu utakmicu. Rekao sam, idite i pobedite ih. Mislim da imamo jednu od najboljih reprezentacija, ali je mnogo reprezentacija sličnog kvaliteta. Nisam stručnjak za fudbal, više volim košarku, više poznajem košarku. Ne na osnovu samo kvaliteta, već i psihologije, mislim da možemo čak i do polufinala, verovali ili ne. Imamo i dobar kostur. Ako prođemo Brazil i mi, onda idemo na Portugaliju ili Maroko. Posle toga na Špance ili Hrvate. Mislim da sve možemo da pobedimo".

Na pitanje da li će ići na neku utakmicu, Vučić je odgovorio.

"Do sada nisam išao. Zvao me Al Tani (emir Katara) da idem, možda ako sa njim budem imao nešto ozbiljno da se dogovaram. Bio bih maler sto posto, zato sam ušao u avion da ne idem na utakmicu. U avionu nisam maler. Na utakmici bih možda bio."

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track