PIKSI KUPUJE KUĆU U TORINU? Selektor Srbije pomno prati svoje pulene u Italiji!
Foto: Starsport

ima ideju

PIKSI KUPUJE KUĆU U TORINU? Selektor Srbije pomno prati svoje pulene u Italiji!

Fudbal -

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi planira da kupi kuću u Torinu.

Piksi je dao je intervju za italijanski "Tutosport" u kom je pričao, pre svega, o Filipu Kostiću, pa u šali pomenuo kupovinu kuće u Torinu

"Često ću prolaziti kroz Italiju, najviše kroz Torino. Možda bi trebalo da kupim kuću ovde. Divno je videti toliko mojih igrača ovde u jednoj od najjačih liga na svetu."

Filip Kostić
foto: Profimedia

Istakao je Stojković da je Kostićeva velika želja bio Juventus i da je veoma srećan što se taj transfer i ostvario.

"Veoma sam srećan zbog Filipa. Pre nekoliko meseci mi je rekao da čeka Juventus i srećan sam što je ispunio svoju želju. On je dosta napredovao u poslednje dve ili tri godine i zaslužio je šansu u vrhunskom klubu. Ozbiljan je momak, vrlo fokusiran i veliki je profesionalac. Pokriva levo krilo, igra i napred i nazad, ali on ne trči samo, već je odličan tehničar i ima sjajan centaršut. Kada je Kostić na terenu znate da u peterce stižu lopte i uglavnom su precizne. O ulozi će odlučivati Alegri kojeg smatram veoma dobrim trenerom"

Srbija, Norveška, Sergej Milinković-Savić
foto: Dado Đilas

Dotakao se i Sergeja Milinkovića Savića

"On u Juveu? Nikad ne reci nikad. Mislim da je Sergej idealan za Juventusov vezni red. On je vrhunski igrač i bio bi veliko pojačanje za svaki tim"

Promomentarisao je Stojković i ostale srpske fudbalere koji su se ovog leta preselili na Apenine.

"Matić? Sjajan posao! Odlično poznaje Murinja i biće im pravo pojačanje. Roma će se sada boriti za vrh tabele. Jović mora da pronađe kontinuitet i biće mu lakše uz Milenkovića. Biće im dobro u Firenci. Radonjić je veoma brz i može da pravi razliku. Nadam se da će igrati", zaključio je Piksi

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track