PIKSI OKUPIO ORLOVE U FIRENCI! Sjajna atmosfera: Reprezentativci na večeri sa selektorom, slavio se Jovićev prvenac u Seriji A!
Foto: FSS

kakva fotka

PIKSI OKUPIO ORLOVE U FIRENCI! Sjajna atmosfera: Reprezentativci na večeri sa selektorom, slavio se Jovićev prvenac u Seriji A!

Fudbal -

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi proteklog vikenda pratio je reprezentativce Srbije koji igraju u italijanskoj Seriji A.

Stojković je u društvu saradnika Bratislava Živkovića u nedelju u Firenci gledao meč Fiorentine, za koju nastupaju čak četiri srpska fudbalera.

Fiorentina je savladala Kremoneze sa 3:2, a za popularnu Violu na ovom meču nastupali su Nikola Milenković i Luka Jović.

Piksi je nakon meča imao puno razloga za zadovoljstvo, pošto je imao priliku da vidi debitantski gol Luke Jovića u Seriji A.

Nakon utakmice fudbaleri Fiorentine Milenković, Jović, Matija Nastasić i Aleksa Terzić izašli su sa selektorom na večeru.

"Dobro raspoloženje sa terena posle pobede Fjorentine nad Kremonezeom (3:2) prenelo se i na jedan od restorana u Firenci, gde je selektor Dragan Stojković uz pomoćnika Bratislava Živkovića bio na večeri sa reprezentativcima Srbije Nikolom Milenkovićem, Lukom Jovićem, Matijom Nastasićem i Aleksom Terzićem. U sjajnoj i veoma prijatnoj atmosferi bilo je brojnih fudbalskih tema za razgovor, od kojih su, naravno, dominantne bile one u vezi sa predstojećim aktivnostima našeg „A" tima", saopštio je FSS.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track