AMERIKANCI PRIPOJILI BJELJINU SRBIJI: Bosanci kipte od BESA zbog REAKCIJE Zvezdinog deteta!
Foto: Profimedia

nastao haos

AMERIKANCI PRIPOJILI BJELJINU SRBIJI: Bosanci kipte od BESA zbog REAKCIJE Zvezdinog deteta!

Fudbal -

Dejan Joveljić nekadašnja velika nada Crvene zvezde oduševljava svojim partijama u Los Anđeles Galaksiju u američkoj MLS ligi.

Najpre je bio u centru pažnje zbog svog fudbalskog umeća, a sada se o Srbinu priča i zbog njegovog mesta rođenja.

Naime, nakon što je srpski napadač još jednom briljirao u dresu Los Anđeles Galaksija, administrator zvaničnog tviter nalogu kluba želeo je da ga javno pohvali putem ove društvene mreže, ali je nenamerno pogrešio i napravio opštu ujdurmu.

Joveljić je rođen u Bijeljini, koja se teritorijalno nalazi u Bosni i Hercegovini - entitet Republika Srpska, ali Amerikanci su pomenuto mesto preselili direktno u Srbiju, što je izazvalo burnu reakciju naših komšija.

Dejan Joveljić
foto: Printskrin / Twitter

Tvit Los Anđeles Galaksija munjevito je ukonjen zbog greške i lavine negativnih komentara koji su se nizali ispod njega, ali dokaz o tome da su Bijeljinu pripojili našoj državi je ostao zabeležen.

Nije bilo loše namere već prosto želja da se pokaže kakav je put Joveljić prešao u karijeri i kako je stigao do Los Anđelesa.

Kritike su dostigle usijanje kada je i sam fudbaler reagovao na ovu objavu kluba. Joveljić je napisao da mu se sviđa tekst iz tvita, što je izazvalo još više komentara.

Navijači iz Bosne i Hercegovine objašnjavali su mu gde se nalazi Bijeljina u kojoj je rođen, a bilo je i mnogo onih koji su stavljali zastavu BiH.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track