TRENER ZVEZDE DEJAN STANKOVIĆ RAZOČARAN: Mogli smo da izvučemo bolji rezultat, SVE JE OTVORENO!
Foto: Screenshot

TRENER ZVEZDE DEJAN STANKOVIĆ RAZOČARAN: Mogli smo da izvučemo bolji rezultat, SVE JE OTVORENO!

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković je bio razočaran zbog pretrpljenog poraza, ali je je poručio da je i dalje sve otvoreno.

Bila je ovo veoma teška, zahtevna i izazovna utakmica. Moglo je da ode i na jednu i drugu stranu. Morali smo da izvučemo bolji rezultat. Bio je to živ fudbal, jak ritam, ozbiljan protivnik. Pokazali smo dabar kvaklitet, mogli smo da budemo koncentrisaniji u pojedinim situacijama. Bila je to otvorena utakmica dva kvalitetna tima, bilo je gore-dole - izjavio je za TV Arena sport Dejan Stanković.

Nije bilo lako suprostaviti se šampionu Izraela, koji je načinio senzaciju eliminacijom grčkog Olimpijakosa i šampiona Kipra Apolona.

- Nije bilo lako, pogotovo momcima. U nekim momentima je bio jak pritisak i teško je bilo igrati. Ritam ozbiljno dobar, nema prava na grešku. Dosta kvaliteta u oba tima, sve je otvoreno. Znam da će biti pun stadion u Beogradu, ne može da se uđe lako u Ligu šampiona lako. Nisam zadovoljan, ali ne mogu sve ni da odbacim - istakao je Stanković.

Na pitanje koliko je ozbiljna povreda Bukarija, Stanković je odgovorio:

- Bukari je tražio da bude zamenjen, povredio se. bila je to prinudna izmena. Hteli smo da osvežimo ekipu. Imamo još 90 minuta, Zvezda je navikla da okrene situaciju onda kada svi sumnjaju i kada je najteže, verujem da će tako biti na našoj "Marakani".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track