12:10

SVI PRIČAJU O NOVOM DRESU SRBIJE ZA KATAR Dok navijači besne sportski stručnjak otkrio POTPUNO JE DRUGAČIJI OD ONOG ŠTO SMO VIDELI

KURIR Televizija

SVI PRIČAJU O NOVOM DRESU SRBIJE ZA KATAR Dok navijači besne sportski stručnjak kaže: POTPUNO JE DRUGAČIJI OD ONOG ŠTO SMO VIDELI

Fudbal -

Napravili su tu mnogo gafova, sama ideja da dres Srbije bude sa šahovnicama je katastrofalna, srećom to je odmah sprečeno, rekao je urednik sportske rubrike Kurira u jutarnjem programu Redakcija.

Dragan Nikolić, košarkaški trener i Miloš Bjelinić urednik sportske rubrike na Kuriru pretresali su u jutarnjem programu Kurir televizije najaktuelnije sportske događaje.

Prijateljski meč u Sloveniji

Dragan Nikolić, košarkaški trener istakao je i da pored toga što je Srbija izgubila od Slovenije u sinoćnoj utakmici, veoma je zadovoljan kako su se igrači Svetislava Pešića pokazali na terenu.

- Ovo će biti to. Čeka nas još puno utakmica, mali je ovo uzorak, ima vremena da se namesti ruka i biće to još bolje. Naša igra je bila na jednom zavidnom nivou. Igrali smo protiv zvanično najbolje reprezentacije u Evropi. Vrlo je delikatan momenat, nama je evropsko prvenstvo sve, imamo dobar tim, dobrog trenera - kaže Dragan Nikolić, košarkaški trener.

sport
foto: Kurir televizija

Zvezdin poraz u Izraelu

Crvena zvezda posle vođstva od 2:1 u utakmici sa Makabijem izgubila meč, a urednik sportske redakcije Kurira, Miloš Bjelinić ističe da Zvezdu očekuje ogroman posao u revanšu.

- Kad Zvezda igra onako kako želi ona dobija svaku utakmicu. Počeli su odlično, ali se se samo povukli u jednom momentu i dopustili Izraelcima da ih napadnu, oni su u velikoj prednosti. Utisak mi je da se Zvezda bespotrebno povukla, deluje mi da će na Marakani biti drugačije. Ona je videla i da joj kad povede nije joj u interesu da se brani, a ovaj tim Makabija želi samo da napada.

- Ovo može biti prekretnica za Partizan, nije kraj i može sve da se desi - kaže Bjelinić.

sport
foto: Kurir televizija

Novi dres reprezenacije Srbije

- Ako je promocija dresa zakazana za avgust, kako možeš da ga kupiš ranije. Napravili su tu mnogo gafova, sama ideja da dres Srbije bude sa šahovnicama je katastrofalna, srećom to je odmah sprečeno. Sam dres nije isti kao taj što se pojavio. Jeste slično, na novom dresu koji će biti za sedam dana biće nešto potpuno drugačije. Siguran sam da će mmnogi promeniti mišljenje kada vide novi dres - kaže Bjelinić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:39

PEJNTBOL JE MANJE OPASAN SPORT OD GOLFA Zoran je pre 20 godina uzeo pušku u ruke OVO SU MALO POZNATI DETALJI O OVOM SPORTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track